Хеј ловци на станове! Драго ми је што гледате Баошића, Црна Гора. Погодите шта, имамо информације о неким од најскупљих станова у граду. Ако вам се свиђа овај делић раја, јавите ми и ми ћемо вам понудити неке лепе предлоге у Баосхицхију.

Хајде да разговарамо о новцу, душо. Станови у Баосхицхију продају се по пристојној цени. Просечан једнособан стан у овом граду коштаће вас око 90.000 евра. Ако погледате нешто веће, попут трособног стана, то ће вас коштати око 220.000 евра. Наравно, ово може изгледати мало претерано, али дозволите ми да вам кажем да само врсте вреде сваки пени!
Дозволите обавештењима да примају информације у прегледачу о новим објектима према вашим критеријумима
Дозволите обавештењима да примају информације у прегледачу о новим објектима према вашим критеријумима

1-20 приказивање 110

Стан у Херцег Новом, Баосхицхи с погледом на море
  • Поглед на море

                        


Кућа, Слатка кућа, Јесам ли у праву? По нашем мишљењу, поседовање стана у Баосхицхију је попут освајања лутрије. Било који реалтор ће вам рећи да вредност имовине у овом скривеном драгуљу само расте. То је солидна инвестиција, без обзира да ли планирате да живите овде или да је изнајмите. Замислите само како ће се показати када кажете својим пријатељима да имате комад Црне Горе.

Хајде сада да разговарамо о Баосхицхију. То није само још један прелепи морски пејзаж. Не, ово место обилује културом, одличном кухињом и љубазним локалним становништвом. Постоји много атракција, попут старог града Котора на УНЕСЦО-вој листи светске баштине, на само неколико минута вожње. Осим тога, време је једноставно феноменално. Свидеће Вам се медитеранска клима са сунчаним летима и благим зимама.

Нисмо овде само да бисмо вам продали имовину. Ми смо ваш партнер на овом путовању. Провешћемо вас кроз цео процес куповине, а такође ћемо пружити и постпродајну услугу. Треба да проверите ожичење или обојите собу свежим слојем боје? Не брините, ми ћемо се побринути за све. Запамтите, ми смо ту да вам олакшамо проналажење стана из снова у Баосхицхију. Дакле, пишите нам и кренимо у потрагу за вашим савршеним баосхицхи домом.

Не пропустите ове могућности. Укуцајте бројеве, пошаљите нам е-пошту или само идите у канцеларију. Имамо гомилу огласа који чекају да буду прегледани. Дакле, без обзира да ли сте први пут купац или искусни професионалац, ми смо ту да вам помогнемо да пронађете свој стан из снова у Баосхицхију. Видимо се касније!