Како си, пријатељу? Драго ми је што сте свратили. Тражите место које бисте могли назвати својим у бару, Црна Гора, зар не? Место за одмор, сунчање или можда паметна инвестиција. Знамо правила игре и покрићемо вас. Дакле, останите овде и хајде да заједно нађемо ваш дом из снова на овом невероватном месту. Позовите или нам пошаљите е-пошту да бисте сазнали више о некретнинама у овом медитеранском рају.

Па разговарајмо о бројевима. Сви желе знати трошкове, зар не? У просеку, некретнине у бару неће погодити ваш буџет. Станови се обично продају по цени од 1.000 до 1.500 евра по квадратном метру. Куће, с друге стране, коштају од 50 хиљада евра за мали, скромни стан до стрмих 500 хиљада евра за луксузну, луксузну вилу. Дакле, ово нису тачни бројеви, они се разликују у зависности од локације, величине и стања имовине.

                

Дозволите обавештењима да примају информације у прегледачу о новим објектима према вашим критеријумима
Дозволите обавештењима да примају информације у прегледачу о новим објектима према вашим критеријумима

1-20 приказивање 298

Наведите појмове за претрагу у образац изнад за више резултата или упит .

                                  


Дакле, поседовање имовине овде, човече, уопште није тешко. У Црној Гори нема ограничења на страно власништво. У ствари, то се подстиче! На тај начин можете имати свој комад раја без муке или гужве. Поред тога, тржиште закупа је овде веома популарно, што значи да можете мало да зарадите док имовина вреди. То није само инвестиција; то је ваша лична тропска готовинска крава!

Сада је бар, О мој боже, као нигде другде. Замислите да се пробудите с погледом на море пијуцкајући јутарњу кафу док сунце излази изнад Медитерана. Овај град нуди јединствену комбинацију опуштеног живота на плажи и живахне културе. Има довољно свега да вас окупира, мноштво традиционалних ресторана, ужурбан ноћни живот и историјске знаменитости попут древних рушевина старог Бара. И јесам ли споменуо плаже? Од њих одузима дах! Запамтите, ово може постати ваш свакодневни живот!

У случају да се питате, били смо више од посредника. Пружамо свеобухватне услуге које покривају све, од правне помоћи до преговарања, па чак и постпродајне услуге. Бићемо ту за вас током целог процеса док не попијете хладно пиво на тераси вашег новог дома. Дакле, хајде, подигните телефон или нам пошаљите е-пошту и почнимо заједно да истражујемо шта бар може да понуди.

Дакле, ево свих информација о бару, драгуљу Црне Горе. Чека да дођете и изјавите своја права. Шта чекаш? Претворимо тај сан у стварност. Једва чекамо да вам помогнемо да пронађете свој рај. Контактирајте нас и кренимо на посао.