Kako si, prijatelju? Drago mi je da si svratio. Tražite mjesto koje biste mogli nazvati svojim u baru u Crnoj Gori, zar ne? Mjesto za opuštanje, sunčanje ili možda pametno ulaganje. Znamo pravila igre i pokrivamo vas. Dakle, Ostanite ovdje i zajedno Pronađimo vaš dom iz snova na ovom nevjerojatnom mjestu. Nazovite ili nam pošaljite e-poštu kako biste saznali više o nekretninama u ovom mediteranskom raju.

Dakle, razgovarajmo o brojevima. Svi žele znati cijenu, zar ne? U prosjeku, nekretnina u baru neće pogoditi vaš proračun. Stanovi se obično prodaju po cijeni od 1.000 do 1.500 eura po četvornom metru. Kuće, s druge strane, koštaju od 50 tisuća eura za mali, skromni stan do strmih 500 tisuća eura za luksuznu, luksuznu vilu. Dakle, to nisu točni brojevi, oni se razlikuju ovisno o lokaciji, veličini i stanju nekretnine.

                

Dopustite obavijestima da u pregledniku dobivaju informacije o novim objektima prema vašim kriterijima
Dopustite obavijestima da u pregledniku dobivaju informacije o novim objektima prema vašim kriterijima

1-20 prikaz 303

Novi stan u Sutomoru 100 m od pješčane plaže
  • Namještaj
Novi jeftin 2-sobni apartman s privatnim vrtom
  • Parkiralište
Prodaje se mini hotel s 10 apartmana u barskoj rivijeri
  • Namještaj
Navedite pojmove za pretraživanje u gore navedenom obliku za više rezultata ili upit .

                                  


Dakle, posjedovanje imovine ovdje, čovječe, uopće nije teško. U Crnoj Gori nema ograničenja stranog vlasništva. Zapravo, potiče se! Na taj način možete imati svoj vlastiti komad raja bez ikakvih gnjavaža ili buke. Osim toga, tržište najma ovdje je vrlo popularno, što znači da možete zaraditi malo dodatnog novca dok nekretnina stoji. To nije samo investicija; to je vaša osobna tropska gotovinska krava!

Sada je bar, O moj Bože, kao nigdje drugdje. Zamislite da se probudite s pogledom na more, pijuckajući jutarnju kavu dok sunce izlazi nad Sredozemnim morem. Ovaj grad nudi jedinstvenu kombinaciju opuštenog života na plaži i živahne kulture. Ima dovoljno da vas zaokupi, mnoštvo tradicionalnih restorana, živahan noćni život i povijesne znamenitosti poput drevnih ruševina Starog Bara. I jesam li spomenuo plaže? Oduzimaju dah! Zapamtite, ovo može postati vaš svakodnevni život!

U slučaju da se pitate, bili smo više od posrednika. Pružamo usluge na jednom mjestu koje pokrivaju sve, od pravne pomoći do pregovaranja, pa čak i usluge nakon prodaje. Bit ćemo uz vas tijekom cijelog postupka dok ne pijuckate hladno pivo na terasi svog novog doma. Dakle, Hajde, podignite telefon ili nam pošaljite e-poštu i počnimo zajedno istraživati što bar može ponuditi.

Dakle, ovdje su sve informacije o baru, biseru Crne Gore. Čeka da dođete i zatražite svoja prava. Što čekaš? Ostvarimo taj san. Jedva čekamo da vam pomognemo pronaći svoj raj. Kontaktirajte nas i prijeđimo na to.