Хеј, тамо! Ако тражите место на Медитерану које људи често превиђају, али које је заиста импресивно, погледајте бијелу, Црна Гора! Тржиште некретнина овде такође доживљава прави процват-велика времена! Дакле, без обзира да ли тражите кућу за одмор, планирате ли да се повучете негде на мирном месту или можда чак размишљате о улагању, требало би да учествујете у томе. Па, шта чекате? Викните нам и хајде да покренемо овај случај!

Хајде сада да разговарамо мало о новцу-свачијој омиљеној теми, зар не? Просечна цена некретнина у Биелу сигурно није јефтина, али такође вас неће натерати да продате бубрег. У просеку добијате око 1.000 евра по квадратном метру. Дакле, велика кућа са погледом на море, да, мораћете мало да копате по џеповима. Али верујте ми, вреди сваког пенија! Замислите само да се свакодневно будите уз буку нежних таласа који пере обале!

        

Дозволите обавештењима да примају информације у прегледачу о новим објектима према вашим критеријумима
Дозволите обавештењима да примају информације у прегледачу о новим објектима према вашим критеријумима

1-20 приказивање 28

Удобан стан у приземљу од 34 м2 само 50 м од плаже у Ђеновићу
  • У близини мора
Стан у Херцег Новом, Баосхицхи с погледом на море
  • Поглед на море
Наведите појмове за претрагу у образац изнад за више резултата или упит .

                                  


Поседовање некретнина у бијелу је, добро, нешто попут остварења сна. Тишина и спокој, запањујући погледи, пријатељска лица локалног становништва - поседовање дела овог рајског угла заиста је велика привилегија. То је такође прилично паметан потез са финансијског становишта, с обзиром на растућу потражњу и вредност некретнина овде. Поред тога, растући туризам значи да изнајмљивање вашег стана када га не користите такође може донети стални приход!

Дакле, вероватно се питате: "какав је уопште живот у бијелу?"Па, померите столицу, друже, јер вас чека посластица! Биела је мали град са око 3.000 становника који се налази у близини приморског града Херзег Нови. То је место где се риболов и поправка бродова хармонично комбинују са туризмом, стварајући јединствену атмосферу која једноставно вуче. Живот овде тече мирним темпом, далеко од градске вреве и окружен природом која умирује душу. Ох, и јесам ли споменуо храну? Свежи морски плодови, аутентична локална јела и вино! Ах, не могу рећи довољно о храни, то је љубав од првог залогаја!

Сада о нашим агенцијским услугама-ми смо све на једном месту за све ваше потребе за некретнинама. Узећемо све, од проналажења савршене некретнине, преговарања о ценама до папирологије, тако да се можете усредсредити на паковање кофера и снове о свом новом животу у бијелу. Дакле, хајде, не оклевајте-затражите своје огласе за некретнине и започнимо ово узбудљиво путовање заједно! Пожурите - живот из снова у бијелу вас чека!