Хеј, тамо! Управо сте тамо где треба да будете ако размишљате да постанете срећни власник станова у бијелу, Црна Гора. Овде имамо вруће понуде. Контактирајте нас и ми ћемо припремити неке сјајне понуде. Никад не знате, можда је ваш стан из снова удаљен само неколико корака!

Па, хајде да разговарамо о бројевима, у реду? Као драгуљ Јадранског мора, Биела има цене некретнина које одражавају њен шарм. Што се тиче станова у Бијелу, у просеку гледате на нешто око 700 до 900 евра по квадратном метру. Наравно, цене могу нагнути вагу у било ком смеру у зависности од локације, изгледа и унутрашње декорације коју тражите.
Дозволите обавештењима да примају информације у прегледачу о новим објектима према вашим критеријумима
Дозволите обавештењима да примају информације у прегледачу о новим објектима према вашим критеријумима

1-16 приказивање 16

Удобан стан у приземљу од 34 м2 само 50 м од плаже у Ђеновићу
  • У близини мора
Стан 50м у новом луксузном комплексу
  • Поглед на море

                             


Посједовање властитог дома у бијелу више је од финансијске обавезе. Ради се о томе да се препустите начину живота препуном сунчаних плажа, запањујућих погледа на море и спокоја који новац једноставно не може купити. Ради се о буђењу сваког јутра и виђању махуна делфина одмах иза доручка. Изгледа као ваше нормално јутро? Дефинитивно мислимо да вреди сваког цента!

Али поседовање станова у бијелу није само лепа некретнина. Ради се и о упијању локалног начина живота. Биела је спокојан мали град познат по својим природним лепотама и морским традицијама. Пун је љубазних мештана који ће вас са отвореним рукама прихватити у своју заједницу. Поред тога, увек има много тога да се уради - од шетње необичним старим улицама, посете локалном бродоградилишту до уживања у укусним градским морским плодовима. Верујте ми, неће вам бити досадно.

И као ваша пријатељска Агенција за некретнине у суседству, ми смо ту да вам олакшамо потрагу за некретнинама као уље. Заједно са приказом најбољих апартмана, пружамо минималне Правне услуге, олакшавамо преговоре и чак пружамо подршку након куповине. Спремни сте да погледате неке предлоге или можда чак посетите? Само нас вичите!

Дакле, придружите нам се у Биелу, уроните у њен животни стил и не само да постанете власник имовине, већ се заиста осећате као код куће. Кренимо заједно на ово узбудљиво путовање некретнинама. Радујемо се вашем позиву ускоро! Ваше здравље!