Хеј, тамо! Тражите савршену кућу или некретнину у Даниловграду, Црна Гора? Дошли сте на право место. Купимо вам нешто што ће задовољити вашу фантазију. Имамо много понуда које ће одговарати вама, од удобних станова до пространих имања. Нема потребе за бригом због ситница. Обратите нам се за додатне предлоге и ми ћемо вам покупити део Даниловграда који можете назвати својим.

Хајде да разговарамо о тесту. Дакле, у просеку се цена имовине у том подручју креће у распону од 1.000 до 1.500 евра по квадратном метру. Али ови бројеви се односе на некретнине у центру града. Ако тражите нешто приградско, цене могу пасти на око 500 евра по квадратном метру, што је прилично повољна понуда. Све осим стандардног у овим хотелима је добро за вас.

        

Дозволите обавештењима да примају информације у прегледачу о новим објектима према вашим критеријумима
Дозволите обавештењима да примају информације у прегледачу о новим објектима према вашим критеријумима

1-20 приказивање 26

Нови 2-собни стан 67 м2 у центру Подгорице
  • Балкон
Велико зелено имање са 3 зграде у Даниловраду
  • Балкон
Земљиште у Горице, Даниловград на главној магистрали
  • Учествују
Савремени студио-гарсониера у Подгорици, Забиело
  • Намештај
Намештен трокреветни стан у Подгорици
  • Намештај
Шик нови стан од 47 м2 у Подгорици у Цити кварт-у
  • Учествују
Двособан стан у Подгорици у новој кући са паркингом
  • Намештај
Кућа у Подгорици са великим земљиштем од 2.000 м2
  • Балкон
Наведите појмове за претрагу у образац изнад за више резултата или упит .

                   


Сада поседовање комада Даниловграда има неколико сјајних предности. Замислите да се пробудите с погледом на планине, одакле можете брзо доћи и до обале и до главног града. Све је у локацији. Поред тога, у региону расте инвестициони потенцијал. У ствари, прелазак Црне Горе на евро и његова брзо растућа инфраструктура сликају живописну слику повећања цена некретнина. Вреди размислити, зар не?

Али није ствар само у некретнинама. Живот у Даниловграду је прилично спокојан. Ушушкана у колевку природе, њен шарм пева о спокоју далеко од живота који се брзо мења. Како река Зета пролази кроз град, постоји освежавајућа атмосфера. Поред тога, имате и историјске и атрактивне манастире као што су Острог и Здребаоник. У суштини, Даниловград је продорна симфонија традиција које се комбинују са модерношћу.

Чекај, не ради се само о продаји куће, сви радимо на одржавању. Пратимо вас од прегледа имовине, преговарања о цени, израде правних докумената до коначног преноса кључева. Желимо да процес учинимо глатким као путер од кикирикија. Па кренимо на посао. Пошаљите нам захтев за ове огласе за некретнине и водићемо вас кући. Па шта чекате? Хајде да заједно нађемо некретнину из снова у Даниловграду.