Hej, tamo! Tražite savršenu kuću ili nekretninu u Danilovgradu, Crna Gora? Došli ste na pravo mjesto. Kupimo ti nešto što će zadovoljiti tvoju maštu. Od ugodnih apartmana do prostranih imanja, imamo mnoštvo prijedloga koji će vam odgovarati. Nema potrebe brinuti se zbog sitnica. Obratite nam se za dodatne prijedloge, a mi ćemo vam odabrati komad Danilovgrada koji možete nazvati svojim.

Razgovarajmo o testu. Tako se u prosjeku cijena nekretnina na tom području kreće u rasponu od 1.000 do 1.500 eura po četvornom metru. Ali ti se brojevi odnose na nekretnine u centru grada. Ako tražite nešto malo prigradskije, cijene se mogu spustiti na oko 500 eura po četvornom metru, što je prilično jeftino. Sve osim standardnog u ovim hotelima je korisno za vas.

        

Dopustite obavijestima da u pregledniku dobivaju informacije o novim objektima prema vašim kriterijima
Dopustite obavijestima da u pregledniku dobivaju informacije o novim objektima prema vašim kriterijima

1-20 prikaz 26

Veliko zeleno imanje s 3 zgrade u Danilovradu
  • Parkiralište
Novi 2-sobni stan 67 m2 u centru Podgorice
  • Novi dom
Moderni garsonniere studio u Podgorici, Zabijelo
  • Parkiralište
Namješten 3-sobni stan u Podgorici
  • Namještaj
Namješten 3-sobni stan u Podgorici

Podgorica

  • Sobe 3
  • Površina 40 m2
Luksuzni novi stan 47 m2 u Podgorici u mn
  • Prijavite se
Kuća u Podgorici s velikim zemljištem od 2000 m2
  • Namještaj
Navedite pojmove za pretraživanje u gore navedenom obliku za više rezultata ili upit .

                   


Sada posjedovanje komada Danilovgrada donosi neke cool prednosti. Zamislite da se probudite s pogledom na planine s brzim pristupom i obali i glavnom gradu. Sve je u lokaciji. Osim toga, u regiji raste investicijski potencijal. U stvari, prijelaz Crne Gore na euro i njegova brzo rastuća infrastruktura oslikavaju živopisnu sliku aprecijacije nekretnina. Vrijedi razmisliti, zar ne?

Ali ne radi se samo o nekretninama. Život u Danilovgradu je prilično miran. Skrivena u kolijevci prirode, njezin šarm pjeva o spokoju daleko od života koji se brzo mijenja. Dok rijeka Zeta teče kroz grad, postoji osvježavajuća atmosfera. Osim toga, imate i povijesne i atraktivne samostane kao što su Ostrog i Zdrebaonik. U stvari, Danilovgrad je srdačna simfonija tradicije koja se kombinira s modernošću.

Čekaj, ne radi se samo o prodaji kuće, svi radimo na usluzi. Pratimo vas od pregleda nekretnine, dogovora o cijeni, pravnih dokumenata do konačnog prijenosa ključeva. Želimo postupak učiniti glatkim poput maslaca od kikirikija. Dakle, prijeđimo na to. Pošaljite nam upit za ove oglase za nekretnine i mi ćemo vas odvesti kući. Pa što čekaš? Pronađimo zajedno nekretninu iz snova u Danilovgradu.