Поздрав свима, Добродошли у живахни свет некретнина у невероватној лепоти Рафаиловића скривених у Црној Гори. Без обзира да ли гледате на сликовито место за инвестирање, или на сјајан летњи одмор, или на удобан дом на обали мора, погодили сте џекпот. Дакле, припремите се да дубоко зароните у ову оазу и затражите још много запањујућих опција за некретнине у Рафаиловићима. Овде смо да вас пратимо на сваком кораку.

Сада се сигурно питате о тесту који ћете морати да објавите. Па, просечне цене некретнина у Рафаиловићима нису баш кап у мору, али то је крађа с обзиром на невероватну вредност коју добијате. Удобан стан коштаће вас око 2.000 евра по квадратном метру, а за елегантну модерну вилу можете очекивати између 500 хиљада и 2 милиона евра.

    

Дозволите обавештењима да примају информације у прегледачу о новим објектима према вашим критеријумима
Дозволите обавештењима да примају информације у прегледачу о новим објектима према вашим критеријумима

1-20 приказивање 258

Стан у Будви са верандом и парцелом 300 м од мора
  • Учествују
На продају 77 м2 стан у Rafailovici Будва са погледом на море
  • Намештај
Стан у Рафаиловицху од 52 м2 поред плаже
  • Поглед на море
Стан у Рафаиловицху од 52 м2 поред плаже

Рафаиловичи

  • Собе 2
  • Површина 52 m2
Стан 55,82 м2 у Пржно у нову резиденцију комплекс
  • Паркинг
Намештен двособан стан 58м2 у Будви
  • Поглед на море
Наведите појмове за претрагу у образац изнад за више резултата или упит .

                                  


Ах, поседовање имовине у Рафаиловићима-заиста, ништа слично не постоји! То је попут поседовања дела самог раја. Улажете не само у грађевинске материјале, већ и у обиље незаборавних искустава и поуздану будућност пуну летњег одмора на плажи. То је попут добијања кључева од бескрајног места пуног празничног расположења и сунчаних дана.

Говорећи о Рафаиловићима, па, то је живописно приморско село са опуштеном атмосфером, топлим људима и задивљујућим пејзажима. То је место где можете живети под својим условима. Замислите да се свакодневно пробудите са примамљивим мирисом свежих морских плодова са спектакуларним погледом на Јадранско море или да се опуштено прошетате пешчаном плажом, уживајући у заласку сунца као да је разгледница оживела. Живот у Рафаиловићима није само удобан, то је оно од чега су направљени снови! Припремите се за борбу са овим тајним благом.

Наша агенција се поноси пружањем врхунске персонализоване услуге, фокусирајући се на море опција некретнина. Без обзира да ли тражите шик бунгалов на плажи, удобан студио апартман или луксузну вилу, сматрајте да је то учињено. Дакле, слободно нас контактирајте данас да бисте добили ажурирану листу некретнина у Рафаиловићима, или још боље, договорите посету. Обећавамо да је вредно тога.