Pozdrav svima, dobrodošli u živahni Svijet nekretnina u zadivljujućoj ljepoti Rafailovića skrivenoj u Crnoj Gori. Ako promatrate slikovito mjesto za ulaganje, ili sjajan ljetni bijeg, ili ugodan dom uz more, pogodili ste jackpot. Dakle, pripremite se zaroniti duboko u ovu oazu i zatražiti još tona nevjerojatnih nekretnina u Rafailovićima. Ovdje smo da vas pratimo na svakom koraku.

Sada se sigurno pitate o tijestu koje ćete morati položiti. Pa, prosječne cijene nekretnina u Rafailovićima nisu baš pad u kanti, ali to je krađa s obzirom na nevjerojatnu vrijednost koju dobivate. Udoban stan koštat će vas oko 2000 eura po četvornom metru, a za elegantnu modernu vilu možete očekivati između 500 tisuća i 2 milijuna eura.

    

Dopustite obavijestima da u pregledniku dobivaju informacije o novim objektima prema vašim kriterijima
Dopustite obavijestima da u pregledniku dobivaju informacije o novim objektima prema vašim kriterijima

1-20 prikaz 264

Stan u Budvi s verandom i parcelom 300 m od mora
  • Uz samo more
Dvosoban stan 51 m2 u stambeni kompleks u Bečićima
  • Pogled na more
Stan u Rafailovićima površine 52 m2 u blizini plaže
  • Uz samo more
Stan 55,82 m2 Pržno u novu rezidenciju kompleks
  • Parkiralište
Namješten dvosoban stan od 58m2 u Budvi
  • Prijavite se
Navedite pojmove za pretraživanje u gore navedenom obliku za više rezultata ili upit .

                                  


Ah, posjedovati nekretnine u Rafailovich-doista, nema ništa slično! To je poput posjedovanja djelića samog Raja. Ne ulažete samo u građevinski materijal, već i u obilje nezaboravnih iskustava i sigurnu budućnost punu ljetnog odmora na plaži. To je poput dobivanja ključeva beskrajnog mjesta punog blagdanskog veselja i sunčanih dana.

Govoreći o Rafailovićima, to je slikovito obalno selo s opuštenom atmosferom, toplim ljudima i krajolikom koji oduzima dah. To je mjesto gdje možete živjeti pod vlastitim uvjetima. Zamislite da se svaki dan probudite uz primamljiv miris svježih morskih plodova s prekrasnim pogledom na Jadransko more ili ležernu šetnju pješčanom plažom uživajući u zalasku sunca poput razglednice koja je oživjela. Život u Rafailovićima nije samo ugodan, to je ono od čega su napravljeni snovi! Pripremite se da vas preplavi ovo tajno blago.

Naša agencija se ponosi pružanjem prvoklasne personalizirane usluge dok se kreće morem mogućnosti nekretnina. Bilo da tražite šik bungalov na plaži, udoban studio apartman ili luksuznu vilu, smatrajte to učinjenim. Stoga, ne ustručavajte se kontaktirati nas danas kako biste dobili ažurirani popis nekretnina u Rafailovićima, ili još bolje, dogovorite posjet. Obećavamo da se isplati.