Хеј, тамо! Добродошли на нетакнуте обале Светог Стефана, Црна Гора, прави драгуљ Јадранске обале и обећавајуће место ако тражите некретнину. Пуни смо неодољивих понуда само за вас. Дакле, слободно нас контактирајте за више информација и дозволите нам да вам покажемо околину.

Хајде сада да разговарамо о пословима, у реду? У просеку, некретнине у Светом Стефану имају широк распон цена-све зависи од тога шта волите. Тражите луксузну вилу или апартмане са прелепим погледом? Они могу коштати пени-од 5.000 до 10.000 евра по квадратном метру. Али хеј, не брините, ако штедите на буџету, имамо и опције које почињу од око 2.000 евра по квадратном метру. Запамтите, кључ добре некретнине је увек локација, локација, локација.

        

Дозволите обавештењима да примају информације у прегледачу о новим објектима према вашим критеријумима
Дозволите обавештењима да примају информације у прегледачу о новим објектима према вашим критеријумима

1-20 приказивање 270

Стан у Будви са верандом и парцелом 300 м од мора
  • У близини мора
Наведите појмове за претрагу у образац изнад за више резултата или упит .

                        


Поседовање имовине у Светом Стефану није само шетња парком, није празник! Поред обећавајућих финансијских улагања, ради се о томе да имате свој комад раја на земљи. Замислите да се свако јутро хладите на плажи пијуцкајући црногорску кафу, звучи цоол, зар не? Поред тога, Црна Гора нуди повољан порески третман који поједностављује власништво над имовином. То је оно што ја зовем вин-вин!

Па се питате какав је живот у Светом Стефану, ха? То је као један дуги одмор! Древна тврђава, нетакнута јадранска обала,срдачни мештани учиниће да се заљубите у ово место. Такође, да ли сте знали да је Свети Стефан био омиљено место икона филмске уметности попут Елизабетх Таилор и Сопхиа Лорен?

ОК, прелазимо на то како наша агенција може помоћи. Нудимо свеобухватне услуге-од избора некретнина и потписивања уговора до решавања свих тих досадних правних формалности. А трешња на врху? Увек смо ту да вас водимо кроз сваку фазу процеса. Дакле, хајде, време је да направите свој потез! Затражите од нас листу, резервишите посету и започните своје невероватно путовање до поседовања дела овог црногорског раја. Верујте нам, свидеће вам се!