Hej, tamo! Dobrodošli na netaknute obale Sveti Stefan, Crna Gora, pravi dragulj Jadranske obale i obećavajuće mjesto ako tražite nekretninu. Puni smo neodoljivih ponuda samo za vas. Dakle, ne ustručavajte se kontaktirati nas za više informacija i dopustite nam da vam pokažemo susjedstvo.

Sada razgovarajmo o poslu, u redu? U prosjeku, Nekretnine u Sveti Stefan ima širok raspon cijena-sve ovisi o tome što vam se sviđa. Tražite luksuznu vilu ili apartman s prekrasnim pogledom? Mogu koštati urednu svotu-od 5.000 do 10.000 eura po četvornom metru. Ali hej, ne brinite ako štedite na proračunu, imamo i opcije koje počinju od oko 2000 eura po četvornom metru. Zapamtite, ključ dobre nekretnine uvijek je lokacija, lokacija, lokacija.

        

Dopustite obavijestima da u pregledniku dobivaju informacije o novim objektima prema vašim kriterijima
Dopustite obavijestima da u pregledniku dobivaju informacije o novim objektima prema vašim kriterijima

1-20 prikaz 256

Dvosoban stan 51 m2 u stambeni kompleks u Bečićima
  • Namještaj
Namješten dvosoban stan od 58m2 u Budvi
  • Balkon
Navedite pojmove za pretraživanje u gore navedenom obliku za više rezultata ili upit .

                        


Posjedovanje nekretnine u Sveti Stefan nije samo šetnja parkom, nije odmor! Osim obećavajućeg financijskog ulaganja, radi se o tome da imate svoj djelić raja na zemlji. Zamislite da se svako jutro hladite na plaži pijuckajući crnogorsku kavu zvuči cool, zar ne? Osim toga, Crna Gora nudi povoljan porezni tretman koji pojednostavljuje vlasništvo nad nekretninama. To je ono što ja nazivam dobitnom opcijom!

Dakle, pitate se kakav je život u Svetom Stefanu, ha? To je poput jednog dugog odmora! Drevna tvrđava, netaknuta Jadranska obala, gostoljubivi mještani – sve će vas to natjerati da se zaljubite u ovo mjesto. Osim toga, jeste li znali da je Sveti Stjepan bio omiljeno mjesto filmskih ikona poput Elizabeth Tailor i Sophia Loren?

OK, prijeđimo na to kako naša agencija može pomoći. Nudimo sveobuhvatne usluge - od odabira vaše nekretnine i potpisivanja posla do rješavanja svih tih dosadnih pravnih formalnosti. A trešnja na vrhu? Uvijek smo tu da vas vodimo kroz svaki korak procesa. Dakle, Hajde, vrijeme je da napravite svoj potez! Zatražite od nas popis, rezervirajte posjet i započnite svoje nevjerojatno putovanje do posjedovanja djelića ovog crnogorskog Raja. Vjerujte nam, svidjet će vam se!