Хеј, ловци на куће, или боље речено, трагачи за рајем? Ако сте овде у потрази за савршеним местом за одмор у Улцину, Црна Гора, онда не тражите даље! Хајде, контактирајте нас и ми ћемо вам покупити шик имовину у Улцину брже него што можете рећи: "Покажи ми кључеве!"

Сада када су у питању цене некретнина у Улцину, требали бисте знати да је то помало двосмислена ситуација. У просеку гледате око 1.200 евра по квадратном метру стана у центру града. Али онда, ако се мало одмакнете од градске вреве, цене падају на скоро 850 евра по квадратном метру. Није лоша крађа ако желите да знате моје мишљење! И успут, ако сањате да купите елегантну вилу на брдима, ваш новчаник ће се сигурно осећати угрожено, јер ће цене порасти на 2.500 евра по квадратном метру. Али запамтите, момци, не улажете само у цигле и малтер; купујете рај.

        

Дозволите обавештењима да примају информације у прегледачу о новим објектима према вашим критеријумима
Дозволите обавештењима да примају информације у прегледачу о новим објектима према вашим критеријумима

1-20 приказивање 221

Стан ID=808
  • Поглед на море
Стан ID=808

Улцињ

  • Собе 3
  • Површина 63 m2
Стан ID=811
  • Поглед на море
Стан ID=811

Улцињ

  • Собе 4
  • Површина 79 m2
Наведите појмове за претрагу у образац изнад за више резултата или упит .

                             


Власништво над некретнинама у Улцину није само новац, драга; то је остварење сна под црногорским сунцем. Купити шармантну бележницу овде значи извући максимум из живота. Замислите да се пробудите са блиставим погледом на Јадранско море или проводите лење поподневне сате истражујући древне рушевине и уроњени у богату историју Улциња. Мало је попут живота по календару, осим што је сваки дан невероватна разгледница.

Улцињ је скривени драгуљ испуњен карактером и шармом. Локални становници уживају у опуштеном начину живота. А кад говоримо о култури, момци, она је што богатија. Од древне камене архитектуре, калеидоскопског мешања језика до хране (немојте ни почети да причате о храни. Укусно-то је још увек благо речено!). Осим тога, овде се увек нешто дешава, од живахних фестивала на плажи до спокојних дегустација вина у најстаријем подруму града, све на једном месту! Како ти је остварење снова?

И не брините о ситницама лова на некретнине и осталом џезу, јер ћемо вас покрити! Од састављања листе некретнина до преговора до коначног потписивања, ми ћемо се побринути за све то. Па зашто чекати? Пишите нам и поклонићемо вам кућу из снова у Улцину, Црна Гора! Видиш, зар ти нисам рекао? Кључ ваше куће из снова у Улцину удаљен је само један телефонски позив.

Парафразирајући све горе наведено пре штампања, можете сумирати на следећи начин: тражите некретнину у Улцину? Пошаљите нам поруку да бисте добили предлоге који одговарају вашим жељама. Просечне цене станова у граду су око 1.200 евра по квадратном метру, а виле су скупље. Поседовање имовине овде је као да живите у рају. Улцињ је живахан град у којем се култура, кухиња и историја преплићу. Са нашом агенцијом, процес куповине некретнина ће вам бити лак. Зато нам се обратите да пронађемо своју кућу из снова у Улцину!