Hej, lovci na kuće, ili bismo trebali reći, tragači za rajem? Ako ste ovdje u potrazi za savršenim mjestom za odmor u Ulcinju, Crna Gora, onda ne tražite dalje! Hajde, kontaktirajte nas i pokupit ćemo vam luksuznu nekretninu u Ulcinju brže nego što možete reći: "Pokaži mi ključeve!"

Što se tiče cijena nekretnina u Ulcinju, trebali biste znati da je to pomalo dvosmislena situacija. U prosjeku gledate oko 1200 eura po četvornom metru stana u centru grada. Ali onda, ako se malo odmaknete od gradske vreve, cijene padaju na gotovo 850 eura po četvornom metru. Nije loša krađa ako želite znati moje mišljenje! I usput, ako sanjate o posjedovanju otmjene vile u brdima, vaš će se novčanik zasigurno osjećati ugroženim jer cijene rastu na 2500 eura po četvornom metru. Ali zapamtite, momci, ne ulažete samo u cigle i žbuku; kupujete raj.

        

Dopustite obavijestima da u pregledniku dobivaju informacije o novim objektima prema vašim kriterijima
Dopustite obavijestima da u pregledniku dobivaju informacije o novim objektima prema vašim kriterijima

1-20 prikaz 215

Stan ID=808
  • Pogled na more
Stan ID=808

Ulcinj

  • Sobe 3
  • Površina 63 m2
Prodaje se mini hotel s 10 apartmana u barskoj rivijeri
  • Parkiralište
Novi stan u Ulcinju površine 50 m2 u blizini mora
  • Uz samo more
Stan ID=811
  • Pogled na more
Stan ID=811

Ulcinj

  • Sobe 4
  • Površina 79 m2
Navedite pojmove za pretraživanje u gore navedenom obliku za više rezultata ili upit .

                             


Posjedovanje nekretnine u Ulcinju nije samo novac, draga; to je ostvarenje sna pod crnogorskim suncem. Nabaviti šarmantnu bilježnicu ovdje znači izvući maksimum iz života. Zamislite da se probudite s prekrasnim pogledom na Jadransko more ili provedete lijene popodnevne sate istražujući drevne ruševine i uranjajući u bogatu povijest Ulcinja. To je pomalo poput života na kalendaru, osim što je svaki dan nevjerojatna čestitka.

Ulcinj je skriveni dragulj ispunjen karakterom i šarmom. Mještani ovdje vole opušteni način života. A kad smo već kod kulture, ljudi, ona je bogata koliko može biti. Od drevne kamene arhitekture, kaleidoskopskog miješanja jezika do hrane (nemojte ni početi govoriti o hrani. Ukusno-to je još uvijek blago rečeno!). Osim toga, ovdje se uvijek nešto događa, od živahnih festivala na plaži do spokojnih degustacija vina u najstarijem gradskom podrumu, sve na jednom mjestu! Kako ti se sviđa ostvarenje sna?

I ne brinite o sitnicama lova na nekretnine i ostalom jazzu, jer ćemo vas pokriti! Od sastavljanja popisa nekretnina do pregovora do konačnog potpisivanja, mi ćemo se pobrinuti za sve to. Pa zašto čekati? Pošaljite nam e-poštu i mi ćemo vam dati kuću iz snova u Ulcinju u Crnoj Gori! Vidiš, Nisam li ti rekao? Ključ vašeg doma iz snova u Ulcinju udaljen je samo jedan telefonski poziv.

Parafrazirajući sve gore navedeno prije ispisa, možete ga sažeti na sljedeći način: tražite nekretninu u Ulcinju? Pošaljite nam poruku kako biste dobili prijedloge koji odgovaraju vašim željama. Prosječne cijene stanova u gradu su oko 1200 eura po četvornom metru, a vile su skuplje. Posjedovanje nekretnina ovdje je poput života u raju. Ulcinj je živahan grad u kojem se isprepliću kultura, kuhinja i povijest. S našom agencijom postupak kupnje nekretnine bit će vam lak. Stoga nas kontaktirajte kako biste pronašli svoj dom iz snova u Ulcinju!