Epo, përshëndetje atje gjuetarët e shtëpive! Stumbled mbi këndin tonë të vogël të internetit, kanë ya? Ju keni ardhur në vendin e duhur nëse jeni në gjueti për banesa dhe apartamente në Bechichi, Mal të Zi. Nga ana tjetër, mos kini turp të na holloni për më shumë oferta. Kemi shumë më tepër nga kanë ardhur këta, vetëm duke pritur ndeshjet e tyre perfekte!

Tani, në lidhje me çmimet në këtë vend të ëmbël të quajtur Bechichi. Çmimet mesatare për banesa dhe apartamente këtu nuk janë gjysmë të këqija. Aspak! Për një jastëk me madhësi të mirë, mund të shikoni rreth 100,000 deri në 150,000€. Apartamentet kompakte priren të jenë më pak, duke filluar rreth 50,000€. Jo shumë i lënë pas dore, eh? Sidomos duke marrë parasysh vendndodhjen! Ju nuk do të gjeni vlerë më të mirë për para diku tjetër, premtoni.
Lejoni njoftimet të marrin informacion në shfletues për objektet e reja sipas kritereve tuaja
Lejoni njoftimet të marrin informacion në shfletues për objektet e reja sipas kritereve tuaja

1-20 duke treguar të 216

                        


Zotërimi i vendit tuaj Në Bechichi? Po flasim për mishërimin e një investimi të shëndoshë. Vlerat e pasurive të patundshme këtu kanë parë një rritje të qëndrueshme vit pas viti. Plus, është lloji i vendit që do të ishe krenar ta quash shtëpi, e di?

Bechichi, buddy, është një vend mjaft i ftohtë. E qetë, e bukur dhe pranë Detit Adriatik mahnitës... nuk bëhet shumë më mirë se kaq! Dhe hej, nuk janë vetëm të gjitha pamjet e mira. Vendasit janë miqësorë dhe skena e kuzhinës nuk është shumë e dobët - dua të them se kush nuk shijon ushqim të mirë, apo jo?

Sa i përket ngutjes dhe ngutjes, qendra e qytetit është e mbushur me tregje të zhurmshme, kafene dhe tubime lokale, nëse jeni në atë gjë sorta. Dhe nëse jeni një budalla i vogël si unë, këtu është një fakt bonus – Bechichi ka një nga pemët më të vjetra të ullirit në botë. Po për këtë për një fillestar bisede!

Në rregull, kthehu tek ne. Këtu në agjencinë tonë, ne krenohemi duke marrë të gjitha sherret nga gjuetia e shtëpisë. Ne trajtojmë të gjitha pjesët e negociatave, dokumentet dhe të ngjashme. Hiqeni shqetësimin nga pjata juaj, si të thuash. Si ajo që dëgjon? Jepni një britmë dhe na tregoni nëse dëshironi të shihni më shumë lista ose fantazi që vijnë për një vizitë.

Mirë shoku, kjo është e gjitha nga unë tani për tani. Mos harroni, Bechichi është vendi ku është. Dhe ne jemi këtu për të ndihmuar në gjetjen e jastëkut tuaj të përsosur në këtë perlë të fshehur të Malit të Zi. Pra, mos u bëj i huaj, na jep një britmë! Prime real estate pret!