Gati për të bërë realitet ëndrrën tuaj për të zotëruar tokë në Mal të Zi? Mos i humbisni ato mundësi ekskluzive për të siguruar pjesën tuaj të parajsës në një nga destinacionet më mahnitëse në botë.

Pavarësisht nëse jeni duke kërkuar për një ngastër toke në Mal të Zi me pamje panoramike malore, një tërheqje të qetë në fshat ose një vendndodhje kryesore përgjatë vijës bregdetare magjepsëse, ekipi ynë i profesionistëve me përvojë të pasurive të patundshme është këtu për t'ju udhëhequr në çdo hap të rrugës. Na kontaktoni sot për të eksploruar opsionet e disponueshme të tokës në Mal të Zi, për të planifikuar një shikim të personalizuar dhe për të filluar udhëtimin tuaj drejt zotërimit të pronës në Mal të Zi.
Lejoni njoftimet të marrin informacion në shfletues për objektet e reja sipas kritereve tuaja
Lejoni njoftimet të marrin informacion në shfletues për objektet e reja sipas kritereve tuaja

1-20 duke treguar të 98

Pamje mahnitëse nga deti tokë 1370 m2 Në Bar Për 2 vila
 • Featured
Pamje ekskluzive e parë e detit truall 4170 m2 në Dobra Voda
 • Afër detit
Truall për ndërtimin e resortit në Liqenin Skadar
 • Pamje e detit
Truall i madh 218 000 m2 Në Grahovë për bujqësi
 • Featured
Truall i madh 218 000 m2 Në Grahovë për bujqësi

Grahovo

 • Dhomat 0
 • Zona madhësia 218000 m2
Shitet truall i madh 1704 m2 ne Sutomore
 • Parkimi
Shitet truall i madh 1704 m2 ne Sutomore

Sutomore

 • Dhomat 0
 • Zona madhësia 1704 m2
Truall i madh në Bar me pamje panoramike
 • Pamje e detit
Truall i madh në Bar me pamje panoramike

Bartula

 • Dhomat 0
 • Zona madhësia 12000 m2
Seaview truall 538 m2 në Herceg Novi
 • Pamje e detit
Seaview truall 538 m2 në Herceg Novi

Herceg Novi

 • Dhomat 0
 • Zona madhësia 538 m2
Ju lutemi specifikoni termat e kërkimit në forma e mësipërme për më shumë rezultate ose të kërkojë një .
Kur blini një ngastër toke në Mal të Zi është e rëndësishme të kontrolloni qëllimin dhe dokumentet e autorizimit, në mënyrë që të korrespondojë me pritjet tuaja për përdorim ose ndërtim të mëtejshëm. Pas blerjes së një ngastre toke në Mal të Zi, ne do t'ju ndihmojmë dhe këshillojmë për marrjen e lejeve dhe ndërtimet e mëtejshme. Na kontaktoni sot në mënyrë që të mos humbisni mundësinë për të gjetur një ngastër toke në Mal të Zi që ju përshtatet.