Hej, cila është fjala e mirë? Po kërkoni të merrni në dorë disa prona të paluajtshme kryesore në Kotor, Mal të Zi? Epo, a kemi disa pika qiellore vetëm për ju! Ju nuk do të gjeni një vend më piktoresk për ta quajtur shtëpi sesa Kotor. Keni nevojë për më shumë mundësi? Vetëm holler në ne, dhe ne do të shushurimë disa bukuritë më shumë për të gudulis dashuroj tuaj.

Pra, le të flasim shifra. Brumi mesatar që do të forkoni për pronën ulet rreth 1,500 deri në 2,500 €për metër katror, jepni ose merrni. Është pak monedhë, por na besoni, ia vlen çdo cent! Apartamentet elegante në qytetin e vjetër mund të jenë pak më të kushtueshme, por hej, madhështia nuk vjen e lirë, apo jo?

            

Lejoni njoftimet të marrin informacion në shfletues për objektet e reja sipas kritereve tuaja
Lejoni njoftimet të marrin informacion në shfletues për objektet e reja sipas kritereve tuaja

1-20 duke treguar të 192

Ju lutemi specifikoni termat e kërkimit në forma e mësipërme për më shumë rezultate ose të kërkojë një .

                             


Keni vendosur zemrën tuaj për të zotëruar një pronë mahnitëse në Kotor? Ke një sy të mprehtë, miku im. Jo vetëm që pronësia këtu ju vendos në një vend mjaft të shndritshëm, por ligjet janë shumë të lezetshme edhe për këtë. Të huajt mund të rrëmbejnë pronën po aq lehtë sa njerëzit vendas. Pra, vulosni emrin tuaj në atë pjesë të shkëlqyer të pasurive të patundshme dhe thithni diellin!

Tani le të përtypim yndyrën për Vetë Kotorin. Si është jeta këtu, ju pyesni? Epo, është një ëndërr absolute, ju themi! E vendosur rrëzë një mali madhështor dhe duke puthur ujërat e kaltra të një gjiri të bukur, është fotografia më e bukur që do të shihni ndonjëherë. Duke ecur përreth, do të goditeni me atë bukuri magjike të botës së vjetër, pamje të pabesueshme dhe vendas miqësorë. Dhe a e përmendëm arkitekturën mahnitëse dhe historinë e pasur? Po, i ka të gjitha.

Kur është koha për të nënshkruar marrëveshjen në pronën tuaj të ëndrrave, ekipi ynë crack është këtu për t'ju zgjidhur. Ne do të trajtojmë të gjithë xhazin ligjor, do të zgjidhim negociatat, do të nxitojmë për të rregulluar të gjitha letrat dhe madje do të ndihmojmë me rinovimet nëse kjo është atmosfera juaj. Pra, nëse jeni gati të caktoni disa shikime ose dëshironi që ne të gjejmë më shumë lista pronash për ju, thjesht kontaktoni. Ne jemi këtu për ta bërë shtëpinë tuaj të ëndrrave realitet!

Seriozisht, shoku. Shtrirja Jashtë Kotorrit. Këto mundësi nuk vijnë duke trokitur çdo ditë. Zgjidhni pronën tuaj ideale, kënaquni me jetën e gjallë të Kotorrit dhe na lini të trajtojmë ngritjen e rëndë. Tingëllon si një plan, hë? Le ta bëjmë!