Vilë moderne pranë Tivat me plazh privat, dok varkë dhe pamje panoramike

Bogišići

I shkurtër

Vilë moderne me plazh privat, dok varkash dhe pamje panoramike befasuese të Gjirit të tivatit. Për njohësit e vërtetë të verës, vila ka një bodrum të veçantë për këtë pije të mrekullueshme.

4 hapësira parkimi, sistemi i sigurisë dhe mbikëqyrjes video

Location

 • Vend : Montenegro
 • Qyteti : Bogišići
 • Agjenti : Agent

A jeni duke kërkuar për më shumë opsione të shtëpive aktuale dhe vila për shitje në Bogišići ? Plotësoni një aplikacion dhe le t'ju përputhim me një pronë që do të tejkalojë pritjet tuaja.

Detajet

 • ID : 1445
 • Lloji : Shtëpia
 • Statusi : Për shitje
 • Çmimi : Sipas kërkesës
 • Dhomat : 6
 • Gjithsej katin e zonës: 600 m2
 • Sipërfaqe e tokës: 2200 m2
 • Ballkone : 3
 • Pamje nga deti

Për të caktuar një vizitë

Plotësoni këtë formular për të marrë më shumë informacion në lidhje me objektin
   ose shkruani në        

Të ngjashme shtëpi

Lejoni njoftimet të marrin informacion në shfletues për objektet e reja sipas kritereve tuaja