Shtëpia ID=1215

Zhablyak

73500 €

I shkurtër

Shtëpi tradicionale e madhe në 3 nivele në qendër Të Zabljak është duke pritur për pronarin e saj të ri.

Shtëpia ka energji elektrike të qytetit, ujë dhe kanalizim urban. Shtëpia është 128 m2 (baza e shtëpisë është 52m2). Toka është 355 m2.
Shtëpia është e gatshme për të jetuar, çatia dhe muret janë në gjendje të shkëlqyeshme. Brenda shtëpisë ka 3 nivele me hapësira të hapura. Banjo dhe tualeti vendosen në katin e 1-të. Brenda stilit ndjek dekorimin tradicional të veriut të Malit të Zi. Gjithashtu, sipas dëshirës tuaj mund të rinovohet në buxhet shtesë.

Shtëpia është bërë në mënyrë të mirë tradicionale, nga druri i fortë dhe me cilësi të lartë. Shtëpia është e ngrohtë në dimër dhe e freskët në kohën e verës.

Vendndodhja është një nga më të mirat - linja e 3-të nga rruga kryesore në Liqenin e Zi (vetëm 20 minuta duke ecur) në lagje shumë të qetë. Në të njëjtën kohë të gjitha pikat kryesore të qendrës së qytetit janë gjithashtu në distancë në këmbë.

Ka pyll në 50 metra nga shtëpia dhe nga tarraca ju keni një pamje në kodër. Është ofertë shumë e rrallë në gjendje dhe vendndodhje si kjo.

Location

 • Vend : Montenegro
 • Qyteti : Zhablyak
 • Agjenti : Alexander

Detajet

 • ID : 1215
 • Lloji : Shtëpia
 • Statusi : Për shitje
 • Çmimi : 73500 €
 • Dhomat : 5
 • Gjithsej katin e zonës: 128 m2
 • Sipërfaqe e tokës: 355 m2
 • Ballkone : 0

Për të caktuar një vizitë

Plotësoni këtë formular për të marrë më shumë informacion në lidhje me objektin
   ose shkruani në        

Të ngjashme shtëpi