Lejoni njoftimet të marrin informacion në shfletues për objektet e reja sipas kritereve tuaja

1-21 duke treguar të 73

Vile e re Ne Bar 200m2 ne truall 300 m2 me pamje panoramike nga deti
 • Pamje e detit
Big 4 store house mini hotel në Uteha me pamje nga deti
 • Mobilje

Big 4 store house mini hotel në Uteha me pamje nga deti

Utjeha-Bušat

 • Dhomat 8
 • Zona madhësia 320 m2
Dy shtëpi Të reja Në Uteha me pamje nga deti pranë plazhit
 • Ndërtesë e re
Dy shtëpi dyqan Në Bar me 2 hyrje 10 min nga deti
 • Featured
Hotel Ne Dobra Voda ne shitje me 14 apartamente dhe restorant
 • Parkimi
Shtepi Ne Dobra Voda 190 m2 me pamje nga deti dhe mali
 • Parkimi
Familje 2 dyqan shtëpi 176 m2 në Bar, Polje
 • Mobilje

Familje 2 dyqan shtëpi 176 m2 në Bar, Polje

Burtaiši

 • Dhomat 0
 • Zona madhësia 176 m2