Lejoni njoftimet të marrin informacion në shfletues për objektet e reja sipas kritereve tuaja

1-21 duke treguar të 52

Big 4 store house mini hotel në Uteha me pamje nga deti
 • Pamje e detit

Big 4 store house mini hotel në Uteha me pamje nga deti

Utjeha-Bušat

 • Dhomat 8
 • Zona madhësia 320 m2
Dy shtëpi Të reja Në Uteha me pamje nga deti pranë plazhit
 • Featured
Dy shtëpi dyqan Në Bar me 2 hyrje 10 min nga deti
 • Mobilje
Familje 2 dyqan shtëpi 176 m2 në Bar, Polje
 • Parkimi

Familje 2 dyqan shtëpi 176 m2 në Bar, Polje

Burtaiši

 • Dhomat 0
 • Zona madhësia 176 m2
2 dhoma apartament ne shtepi te re Ne Bar 400 m larg detit
 • Pamje e detit
Apartament i madh me tokë, garazh dhe pishinë Në Bar
 • Featured
Truall i madh në Bar me pamje panoramike
 • Pamje e detit

Truall i madh në Bar me pamje panoramike

Bartula

 • Dhomat 0
 • Zona madhësia 12000 m2
Vile 2 kateshe Ne Bar, Ilino per biznes me qera
 • Featured

Vile 2 kateshe Ne Bar, Ilino per biznes me qera

Burtaiši

 • Dhomat 7
 • Zona madhësia 220 m2