578 m2 truall në pyllin skenik me pisha, Zabljak

Zabljak

23000 €

I shkurtër

Në Zabljak, në rrethin Borje, shitet një ngastër toke me sipërfaqe 578 m.2.

Komploti ndodhet në një pyll me pisha, ka një rrugë hyrëse në të, komunikimet janë të lidhura afër.

Është 300 metra larg autostradës, 6000 metra nga qendra e Zabljak.

Vend shumë i qetë dhe i bukur. 

Location

  • Vend : Montenegro
  • Qyteti : Zabljak
  • Agjenti : Polina

A jeni duke kërkuar për më shumë opsione të parcelave aktuale të tokës në Zabljak ? Shtëpia juaj e ardhshme mund të jetë vetëm një aplikacion larg! Plotësoni atë për të parë ofertat më të mira.

Detajet

  • ID : 1620
  • Lloji : Vendi
  • Statusi : Për shitje
  • Çmimi : 23000 €
  • Dhomat : 0
  • Gjithsej katin e zonës: 578 m2
  • Ballkone : 0

Për të caktuar një vizitë

Plotësoni këtë formular për të marrë më shumë informacion në lidhje me objektin
   ose shkruani në        

Specifikoni kriteret e kërkimit dhe aktivizoni njoftimet falas për të marrë informacion në shfletuesin për objekte të reja