Tokë ekskluzive dhe shkatërrim pranë fushës së mundshme të golfit në të ardhmen

Radovići

100000 €

I shkurtër

Ndërtesë e vjetër ruine, në një tokë ndërtimi me sipërfaqe 491 m2, për shitje në fshatin Gosici.

Zonë e qetë me një pamje të lë pa frymë të kapelës Së Shën Lukës dhe fushave.

E vendosur 500 m të Fushës Së ardhshme Të Golfit Lustica.

Dokumentacioni teknik lejon NJË BGP prej 295 m2 (P+1)

Vendndodhja: Gošići

Vendet E Parkimit: 2

Location

  • Vend : Montenegro
  • Qyteti : Radovići
  • Agjenti : Agent

Detajet

  • ID : 1713
  • Lloji : Vendi
  • Statusi : Për shitje
  • Çmimi : 100000 €
  • Dhomat : 0
  • Gjithsej katin e zonës: 491 m2
  • Ballkone : 0

Për të caktuar një vizitë

Plotësoni këtë formular për të marrë më shumë informacion në lidhje me objektin
   ose shkruani në        

Të ngjashme tokat

Lejoni njoftimet të marrin informacion në shfletues për objektet e reja sipas kritereve tuaja