Truall 464 m2 në Bogišići për ndërtimin e vilës me pamje panoramike nga deti

Bogišići

85000 €

I shkurtër

Komplot Në Bogisichi

Sipërfaqja e truallit: 464 m2

Komplot në fshatin e qetë piktoresk Të Bogišići, tivat.

Ndërtimi i një objekti me një sipërfaqe prej 170 m2 + tarraca dhe një pishinë lejohet në komplot. Numri i kateve-2.

Pamje e gropës.

Location

  • Vend : Montenegro
  • Qyteti : Bogišići
  • Agjenti : Agent

Detajet

  • ID : 1714
  • Lloji : Vendi
  • Statusi : Për shitje
  • Çmimi : 85000 €
  • Dhomat : 0
  • Gjithsej katin e zonës: 464 m2
  • Ballkone : 0

Për të caktuar një vizitë

Plotësoni këtë formular për të marrë më shumë informacion në lidhje me objektin
   ose shkruani në        

Të ngjashme tokat

Lejoni njoftimet të marrin informacion në shfletues për objektet e reja sipas kritereve tuaja