Па, здраво свима! Ако тражите фантастичан дом или вилу у величанственом Сутомору, Црна Гора, имате среће. Имамо дивну колекцију некретнина које само чекају да их истражите. Озбиљно, за Реалторс је као божићно јутро! Зато не оклевајте и потражите још више опција. Овде смо да вам помогнемо да пронађете савршено уклапање.

Сада, као што вероватно знате, локација диктира цену, а Сутоморе није изузетак. У просеку можете очекивати да ће стандардна вила коштати између 220.000 и 380.000 евра, док се трошкови кућа могу кретати од 90.000 до 150.000 евра. Наравно, ове цене могу варирати у зависности од фактора као што су величина, локација, па чак и поглед кроз прозор. Дакле, ако радите са одређеним буџетом, јавите ми и да видимо шта можемо пронаћи!
Дозволите обавештењима да примају информације у прегледачу о новим објектима према вашим критеријумима
Дозволите обавештењима да примају информације у прегледачу о новим објектима према вашим критеријумима

1-21 приказивање 66

Шармантна кућа у Сутомореу, одлична понуда
  • Намештај
Троспратна кућа с погледом на море у Сутомореу
  • Намештај
Шармантна кућа од 160 м2 у Сутомореу са баштом
  • Учествују
Шармантна Винтаге кућа од 180 м2 са баштом Сутоморе
  • Намештај
Мала кућа у Сутомореу 900 метара од мора
  • Учествују

                             


Посједовање куће или виле у Сутомореу је попут остварења сна. Пробудите се с погледом на планине, а затим се упутите на плажу да пливате средином јутра. Поред тога, локално становништво је пријатељско, а храна укусна. Момци, све је у начину живота овде-опустите се и живите слатки живот у свом малом рајском кутку.

Сутоморе, о Сутомору. Замислите живот смештен између запањујућег Јадранског мора и бујних зелених брда. Сутоморе магично комбинује миран обални живот и живахну, енергичну атмосферу. И држите се шешира-ту је скривени драгуљ под називом" Стара маслина", за који се каже да је стар више од 2.000 година! Дакле, само напред, Истражите град, удахните свеж морски ваздух и пустите да шарм Сутоморе продре у ваше срце.

Коначно, разговарајмо о нама. Љубитељи некретнина, проводаџије кућа и вила у Сутомору. Нудимо читав низ агенцијских услуга које покривају све, од састављања листе некретнина, одласка на локацију до затварања посла. Могло би се рећи да смо ми ваша продавница на једном месту како бисмо задовољили све ваше потребе за некретнинама Сутоморе. Зато не пропустите! Пошаљите нам е-пошту, подигните телефонску слушалицу или свратите у посету. Једва чекамо да вам помогнемо да кренете у ову узбудљиву нову авантуру!

Дакле, да резимирамо-ако тражите вилу или кућу из снова у Сутомореу, не тражите даље! Ми ћемо се побринути за вас од најаве до посете док коначно не закључимо овај диван посао. Викните нам данас и претворимо ваш сан у стварност. Хајде да вам припремимо диван комад Сутоморе!