Здраво, слатка ствар! Ако имате страствену жељу да скинете шешир у слаткој шумској дивљини званој Лепетане, Црна Гора-погодили сте тачку! Овде смо да разговарамо о свим дивним кућама и вилама које овај необични град може да понуди. Контактирајте нас ако вам се свиђају друге опције, јер, верујте ми, душо, ово место је право златно дно некретнина!

Заплет: Лепетане нису само величанствени погледи и свеж морски ваздух. Држите се шешира, јер ће вас просечна цена овде збунити! Говорим о просечним ценама које су граница снова пчела. За луксузну вилу биће вам наплаћен рачун који износи, рецимо, пола милиона долара. Али ако сте скромнији љубитељ шарма,класични дом ће изгледати баш по вашем укусу са око четврт миље. Није превише лоше, Јесам ли у праву?
Дозволите обавештењима да примају информације у прегледачу о новим објектима према вашим критеријумима
Дозволите обавештењима да примају информације у прегледачу о новим објектима према вашим критеријумима

1-9 приказивање 9

Кућа у Лепетане, Тиват, 1 линија мора да се опорави
  • У близини мора
Кућа се продаје у столу испод хостела или мини хотела
  • Прва линија
Ексклузивна вила на првој линији у Тивати
  • Прва линија

                        


И не заборавимо трешњу на торти: заправо имате комадић лепетанског раја. Замислите ово: буђење уз продорну буку нежних таласа пијуцкајући јутарњу кафу на свом веранди-звучи превише добро да би било истинито, зар не? Па, није! Са кућом или вилом у Лепетану, ова сањива слика могла би бити ваша стварност!

Хајде сада да разговарамо о Блебетању и зашто су то пчелиња колена. Атмосфера овде је као да носите своју омиљену удобну мајицу - осећате се једноставно код куће! Желите пикник на обали залива? Или опуштена шетња старим градом? Још боље, Желите ли заронити у древни шарм цркве Светог Спиридона? Кад сте овде у Лепетану, све је то на корак од вас.

И на крају, разговарајмо о томе зашто је наша агенција само карта! Имамо сјајан тим познавалаца некретнина који су поставили све тачке изнад и како би проналажење вашег дома било лакше. Од унапред одабраних листа до флексибилног распореда посета, друже, покрићемо вас! Јавите нам ако желите најбоље понуде у Лепетану.

Пре него што кренете, разјаснимо једну ствар — Лепетан је права ствар! И ми, па, ми смо ваша карта за овај живи сан. Па зашто чекати? Викните нам и почнимо да делујемо!

И ту га имате-Лепетан у љусци ораха! Сада је на вама да одлучите да ли ћете то учинити на свој начин. Зато нас контактирајте и нећете имати времена да се осврнете на то како ћете већ пијуцкати јутарњи Јое, а у дворишту ћете имати Јадран. Ухватим те на полеђини!