Хеј, шта је добра реч? Желите да се дочепате првокласне некретнине у Котору, Црна Гора? Па, имамо неколико рајских углова посебно за вас! Нећете наћи сликовитије место које можете назвати домом од Котора. Треба вам више опција? Само нас вичите и ми ћемо добити још неколико лепотица да голицамо вашу фантазију.

Па разговарајмо о бројевима. Просечан износ који ћете платити за некретнину је између 1.500 и 2.500 евра по квадратном метру, плус или минус. То је мала количина, али верујте нам, вреди сваког цента! Елегантни апартмани у старом граду могу бити мало скупљи, али величина није јефтина, зар не?

            

Дозволите обавештењима да примају информације у прегледачу о новим објектима према вашим критеријумима
Дозволите обавештењима да примају информације у прегледачу о новим објектима према вашим критеријумима

1-20 приказивање 200

Наведите појмове за претрагу у образац изнад за више резултата или упит .

                             


Да ли сте одлучни да набавите неку невероватну некретнину у Котору? Имаш оштро око, пријатељу. Власништво овде не само да вас ставља у прилично повољан положај, већ и закони о томе се прилично охладе. Странци могу поседовати некретнине једнако лако као и локални становници. Дакле, ставите свој потпис на ову величанствену некретнину и уживајте у сунцу!

Хајде сада да разговарамо о самом Котору. Какав је живот овде, питате се? Па, то је апсолутни сан, уверавамо вас! Смештен у подножју величанствене планине и љуби се са азурним водама прелепог залива, ово је најлепша слика коју сте икада видели. Шетајући околом, бићете запањени чаробним шармом старог света, невероватним пејзажима и пријатељским локалним становништвом. И да ли смо споменули запањујућу архитектуру и богату историју? Да, има све.

Када дође време да склопите уговор о некретнинама из снова, наш квалификовани тим ће бити ту да вам помогне. Узећемо све правне проблеме, решити преговоре, уредити све папире, па чак и помоћи у поправкама ако вам се више свиђа. Дакле, ако сте спремни да закажете више прегледа или желите да покупимо више некретнина за вас, само нас контактирајте. Овде смо да претворимо вашу кућу из снова у стварност!

Озбиљно, друже. Погледајте Котор. Такве могућности не падају сваки дан. Изаберите своју идеалну некретнину, уроните у бујни живот Котора и дозволите нам да преузмемо сав напоран рад. Звучи као план, ха? Урадимо то!