Hej, koja je dobra riječ? Želite li dobiti u svoje ruke prvoklasne nekretnine u Kotoru, Crna Gora? Pa, imamo nekoliko raja samo za vas! Nećete naći slikovitije mjesto koje možete nazvati domom od Kotora. Trebate više opcija? Samo nam vičite i dobit ćemo još nekoliko ljepotica koje će vam zagolicati maštu.

Dakle, razgovarajmo o brojevima. Prosječni iznos koji ćete platiti za nekretninu je između 1.500 i 2.500 eura po četvornom metru, dajte ili uzmite. To je mala količina, ali vjerujte nam, vrijedi svakog centa! Otmjeni stanovi u Starom gradu mogu biti malo skuplji, ali veličina nije jeftina, zar ne?

            

Dopustite obavijestima da u pregledniku dobivaju informacije o novim objektima prema vašim kriterijima
Dopustite obavijestima da u pregledniku dobivaju informacije o novim objektima prema vašim kriterijima

1-20 prikaz 192

Navedite pojmove za pretraživanje u gore navedenom obliku za više rezultata ili upit .

                             


Jeste li čvrsto odlučili dobiti neke fantastične nekretnine u Kotoru? Imaš oštro oko, prijatelju. Vlasništvo ovdje ne samo da vas dovodi u prilično povoljan položaj, već su i zakoni prilično cool u vezi s tim. Stranci mogu posjedovati nekretnine jednako lako kao i domaći stanovnici. Dakle, stavite svoj potpis na ovu prekrasnu nekretninu i uživajte u suncu!

Sada razgovarajmo o samom Kotoru. Kakav je život ovdje, pitate se? Pa, to je apsolutni san, uvjeravamo vas! Smješten u podnožju veličanstvene planine i ljubljenje s azurnim vodama prekrasnog zaljeva, to je najljepša slika koju ćete ikada vidjeti. Dok šetate okolicom, zadivit ćete se čarobnim šarmom starog svijeta, nevjerojatnim krajolikom i ljubaznim mještanima. I jesmo li spomenuli zadivljujuću arhitekturu i bogatu povijest? Da, ima sve.

Kada dođe vrijeme za sklapanje posla s nekretninama iz snova, naš kvalificirani tim bit će tu da vam pomogne. Preuzet ćemo sve pravne poslove, riješiti pregovore, pospremiti sve papire, pa čak i pomoći u popravcima ako vam se to više sviđa. Dakle, ako ste spremni zakazati više pregleda ili želite da odaberemo više nekretnina za vas, samo nas kontaktirajte. Ovdje smo da vaš dom iz snova pretvorimo u stvarnost!

Ozbiljno, prijatelju. Provjeri Kotor. Takve prilike ne padaju svaki dan. Odaberite svoju idealnu nekretninu, uronite u burni život Kotora i dopustite nam da preuzmemo sav naporan rad. Zvuči kao plan, ha? Učinimo to!