У чланку ћемо размотрити информације о куповини стана у граду Бар, Црна Гора, који стан купити, избор и цене, начин куповине куће.
< енви2 > предности куповине стана у бару, Црна Гора< / енвиос2>
Бар је еколошки прихватљив град на Јадранској обали. Удаљеност од међународног аеродрома Тиват је 59 км, од Будве 35 км.
Ово место привлачи купце из целог света, укључујући Русе који желе да купе некретнине у Црној Гори за одмор или стални боравак.
<Стронг > предности куповине куће у бару:< / Стронг>
> > > > > > повољни климатски услови;
> развијена инфраструктура;
<Енвиронмент > град је мали, у пјешачкој удаљености су сви друштвено значајни објекти;
<Миссион > овде можете провести летњи одмор као породица или изнајмити сопствени смештај за добар приход;
<Енвиронмент>купцу је на располагању много опција за удобан модеран смештај;
< Енвиронмент > приступачне цене некретнина.
Странци који купују станове у бару могу добити дозволу боравка под поједностављеним условима, а за неколико година добити држављанство и постати пуноправни становници европске земље у развоју са великим изгледима.
Дозволите обавештењима да примају информације у прегледачу о новим објектима према вашим критеријумима

1-21 приказивање 41

Нови студио 33м2 у бару 500м од мора
  • Намештај
Једнособан стан од 48 м2 у Зетаградни у бару
  • Учествују

                             


< алиас2 > врсте станова у бару< / енвиос2>
Велики избор апартмана у бару доступан је купцима на тржишту некретнина. Најпопуларније подручје за куповину куће је централно, као и погодна насеља – Иљино и Шушан. Има много нових зграда, постоје понуде секундарног становања и станова на земљишним парцелама у приватном сектору. Ова подручја се налазе у непосредној близини мора и опремљених плажа.
< Енвиронмент > врсте апартмана у бару:
< Енвиронментал > енвиронментс-Студиос;
< Миссион > апартмани са пространим собама;
<Миссион > апартмани са 2, 3, 4 одвојене спаваће собе;
<Миссион > апартмани са великим терасама и панорамским погледом на море.
Купци имају приступ великом избору станова у бару са различитим опцијама распореда и опреме, за све укусе и буџете. Можете купити кућу са "голим" зидовима и сами размислити о дизајну стана, или одабрати готову опцију – са намештајем, модерним реновирањем и другом потребном опремом, омогућавајући новим власницима да се уселе одмах након договора.
< алиас2 > просечне цене станова у бару< / алиас2>
Просечна цена станова у бару и околини је 1.000-3.000 евра за 1 м2. Цене животног простора зависе од престижа подручја, доступности инфраструктуре, близине обале и унутрашње опреме.
< енви2 > како купити стан у бару, Црна Гора< / Енвиронментал>
Апартмане у бару у Црној Гори можете купити на лицу места тако што ћете се обратити специјализованој агенцији. Да бисмо поједноставили поступак проналажења праве опције, предлажемо даљинско истраживање свих понуда власника и Агенција за некретнине у бару доступних на нашој веб локацији. Купци имају приступ свим информацијама о објекту: површини станова, подручју локације, доступној инфраструктури, удаљености од мора, цени, као и контактима продавца.
Стан у граду Бар у Црној Гори се купује у складу са стандардном шемом уз учешће јавног бележника. Купци из Русије такође могу да користе услуге преводиоца и адвоката који припрема сву потребну документацију за обављање трансакције куповине и продаје.