Pozdrav svima, lovci na kuće! Sanjate o pronalaženju vlastitog smještaja pod suncem obasjanim nebom bara, Crna Gora? Dobro ste shvatili, radilo se o stanovima u baru. I vjerujte nam, postoji mnogo nevjerojatnih mjesta za odabir. Pa zašto nam ne pošaljete poruku? Rado ćemo vam pokazati susjedstvo i pomoći vam da shvatite naš svježi izbor ponuda nekretnina.

Kada je riječ o cijenama stanova u baru, to je prilično fascinantna scena. Prosječna cijena nekretnine može se kretati od 1.000 do 1.500 eura po četvornom metru, ovisno o lokaciji i sadržajima. Dakle, bez obzira želite li uložiti u moderan, luksuzan stan s prekrasnim pogledom na more ili udoban mali stan samo nekoliko koraka od centra grada – NDP vam je na raspolaganju!
Dopustite obavijestima da u pregledniku dobivaju informacije o novim objektima prema vašim kriterijima
Dopustite obavijestima da u pregledniku dobivaju informacije o novim objektima prema vašim kriterijima

1-21 prikaz 56

Prodaje se studio apartman u centru Bara
  • Namještaj

                             


Posjedovanje stana u baru ostvarenje je jednog velikog sna, i to ne samo zato što ćete živjeti u vlastitom domu! Uglavnom se radi o iskorištavanju svih blagodati onoga što Bar nudi. Naći ćete se usred očaravajućeg krajolika prožetog poviješću, kulturom i malo šarma starog svijeta. Osim toga, imat ćete potpunu slobodu istraživati svijet, uživati u opuštenom mediteranskom načinu života i uhvatiti svaki slikoviti zalazak sunca.

Kad smo već kod Bara, to je pravi dragulj. Poznat po svom živopisnom duhu, također je pravi raj za one koji obožavaju prirodu, hranu i avanturu. Bar ima ponešto za svakoga. Od stare masline, najstarije na svijetu, do impresivnih ruševina Starog Bara, a da ne spominjemo neke od najboljih plaža u zemlji, to je čisto blaženstvo. Život u baru obično je lagan i bezbrižan. Ljudi su ovdje topli, prijateljski raspoloženi i žive svojim tempom. I vama bi se svidjelo!

O nama? Pa, uvijek smo bili tu da vas vodimo u vašoj potrazi za savršenim domom. Nudimo širok spektar usluga nekretnina posebno dizajniranih kako bi vaš postupak kupnje ili iznajmljivanja stana bio što glatkiji. Želite li provjeriti naše ponude ili zakazati posjet? Ne oklijevajte više ni sekunde! Nazovite nas ili nam pošaljite e-poštu. Jedva čekamo da vam pomognemo u pronalaženju stana iz snova u baru.

I evo ga, momci! Samo ste korak od pronalaska savršenog stana u baru. Dakle, prijeđimo na to! Radovali smo se što ćemo vaše putovanje u potrazi za domom učiniti što uzbudljivijim. Vidimo se u prekrasnom baru, Crna Gora!