Truall në Sutomore për ndërtimin e një vile ose rezidence ose kompleksi turistik

Sutomore

110000 €

I shkurtër

Truall për shitje Në Sutomore me leje ndërtimi.

Ka NJË UTU. Lejohet të ndërtohet deri në 500 m2. Lejohen objekte banimi, turistike dhe tregtare, duke përfshirë objektet tregtare dhe sportive.

Komploti është i sheshtë, pa rrëshqitje.

Tani në komplot ka një shtëpi njëkatëshe prej 100 metrash (2 apartamente të ndara), në të cilën mund të jetoni pa investime.

Furnizohen me ujë dhe energji elektrike.

Deti është saktësisht 750 metra larg në një rrugë të sheshtë të asfaltuar.

Location

 • Vend : Montenegro
 • Qyteti : Sutomore
 • Agjenti : Agent

Detajet

 • ID : 1701
 • Lloji : Shtëpia
 • Statusi : Për shitje
 • Çmimi : 110000 €
 • Dhomat : 3
 • Gjithsej katin e zonës: 57 m2
 • Sipërfaqe e tokës: 273 m2
 • Ballkone : 0

Për të caktuar një vizitë

Plotësoni këtë formular për të marrë më shumë informacion në lidhje me objektin
   ose shkruani në        
Lejoni njoftimet të marrin informacion në shfletues për objektet e reja sipas kritereve tuaja