Epo, përshëndetje atje! Pra, ju keni vendosur pamjet tuaja Në Podgoricë, Mal të Zi? Zgjedhje e mrekullueshme! Gjuetia për shtëpi dhe vila në Podgoricë, ju jeni në vendin e duhur. Sigurisht që erdhët tek njerëzit e duhur, ne morëm mallrat. Merrni një ngarkesë të listave tona të gjera-kemi shumë! Nëse kruheni për më shumë, mos u përmbaheni! Thjesht plotësoni formularin tonë të kontaktit ose na jepni një unazë për të kërkuar më shumë oferta.

E drejtë, le të flasim moolah. Cila është norma e shkuar për shtëpitë dhe vilat në Podgoricë, ju pyesni? Epo, mesatarisht, ju po shikoni rreth 100,000 deri në 300,000 €për një shtëpi të bukur. Sa i përket vilave, mund t'ju duhet të jeni gati për të lënë mënjanë midis 500,000 dhe 1,500,000€. Sigurisht, mos harroni se këto shifra mund të luhaten në varësi të vendndodhjes, madhësisë së pronës dhe çdo stoli shtesë luksoze që mund të dëshironi.
Lejoni njoftimet të marrin informacion në shfletues për objektet e reja sipas kritereve tuaja
Lejoni njoftimet të marrin informacion në shfletues për objektet e reja sipas kritereve tuaja

1-8 duke treguar të 8

         


Tani keni shtëpinë ose vilën tuaj në Podgoricë – kjo është gjëja nga e cila bëhen ëndrrat. Pronësia sjell grupin e vet unik të përfitimeve. Zhyt veten në stilin e jetës lokale – pini ekspres në tarracën tuaj, kapni pamjen befasuese të maleve ose thjesht shikoni botën duke kaluar. Të zotërosh pronë në Podgoricë është si të kesh pjesën tënde personale të parajsës.

Mirë, le të flasim Podgoricë. Jeta këtu, o djalë, është e vështirë të përshkruhet me fjalë. Është një i qetë, me ritëm të ngadaltë, por modern dhe i gjallë në të njëjtën kohë. Qyteti është i mbushur me kafene, restorante, parqe të bukura dhe pika të nxehta kulturore. Ka atë atmosferë dhe bukuri të qytetit të vogël ndërsa ofron disa pajisje të qytetit të madh. Plus, nuk do të dëshironit të humbisni vizitën Në Urën E Mijëvjeçarit ose thithjen e historisë në qytetin e vjetër.

Këtu në agjencinë tonë të vogël, ne përpiqemi ta bëjmë kërkimin tuaj të pronës pa stres. Ne ju japim uljen e të gjitha shtëpive dhe vilave të mundshme në Podgoricë. Transparenca është loja jonë. Ne do t'ju udhëzojmë gjatë gjithë procesit – nga kërkimi te negocimi dhe përfundimisht mbyllja e marrëveshjes. Dhe hej, nëse ju pëlqen një turne, ne do të ishim të emocionuar t'ju tregojmë përreth! Na kontaktoni në çdo kohë për të kërkuar listat më të fundit ose për të organizuar një vizitë. Tani kjo është një ofertë që nuk mund ta refuzosh, apo jo?

Mos harroni, ne jemi këtu për ta bërë realitet ëndrrën tuaj për të pasur një shtëpi apo vilë në Podgoricë. Dhe mbani mend, lëvizja tjetër është e juaja! Shpëtoni nga ngutja dhe nxitimi dhe humbni veten në joshjen magjepsëse të Podgoricës. Është radha juaj të jetoni ëndrrën. Të kap së shpejti!