Hej atje, mik! Pra, po mendoni të blini ndonjë pronë Në Podgoricë, hë? Nuk është një veprim i keq, duhet të të them. Ky vend është një perlë e fshehur. Tani, ju mund të thoni, 'nuk e di. A duhet të telefonoj një agjent? Kërkoni disa oferta të tjera? Këtu është një ide: thjesht shkoni për të! Më beso, do të jesh i lumtur që e bëre.

Mirë, le të flasim moolah. Mesatarisht, çmimet e pronave në Podgoricë nuk janë shumë të rrënuara. Për një apartament standard në qendër të qytetit, mund të shikoni ndërtimin rreth 1,000 deri në 1,500 €për metër katror, jepni ose merrni disa dollarë. Jashtë qendrës së qytetit, ju ndoshta mund të bëni një marrëveshje rreth 700 deri në 1000 €për metër katror. Është një vjedhje duke marrë parasysh gjendjen e tregut tani.

        

Lejoni njoftimet të marrin informacion në shfletues për objektet e reja sipas kritereve tuaja
Lejoni njoftimet të marrin informacion në shfletues për objektet e reja sipas kritereve tuaja

1-16 duke treguar të 16

Studio moderne-garconiere në Podgoricë, Zabjelo
 • Parkimi
Studio moderne-garconiere në Podgoricë, Zabjelo

Podgoricë

 • Dhomat 1
 • Zona madhësia 23 m2
Apartament i mobiluar me 3 dhoma Në Podgoricë
 • Parkimi
Apartament i mobiluar me 3 dhoma Në Podgoricë

Podgoricë

 • Dhomat 3
 • Zona madhësia 40 m2
Apartament i ri 2 dhoma gjumi 67 m2 në qendër Të Podgoricës
 • Ndërtesë e re
Shtëpi Në Podgoricë me truall të madh 2000 m2
 • Mobilje
Shtëpi Në Podgoricë me truall të madh 2000 m2

Podgoricë

 • Dhomat 6
 • Zona madhësia 220 m2
Truall për ndërtimin e resortit në Liqenin Skadar
 • Pamje e detit
Apartament në hotel NIKIC 42 m
 • Ballkon
Apartament në hotel NIKIC 42 m

Podgoricë

 • Dhomat 1
 • Zona madhësia 42 m2
Vendi ID=948
Vendi ID=948

Gruda

 • Dhomat 0
 • Zona madhësia 2881 m2
Vendi ID=864
Vendi ID=864

Gruda

 • Dhomat 0
 • Zona madhësia 5000 m2
Vendi ID=951
Vendi ID=951

Begovinë

 • Dhomat 0
 • Zona madhësia 2881 m2
Vendi ID=950
Vendi ID=950

Begovinë

 • Dhomat 0
 • Zona madhësia 1816 m2

              


Duke qenë pronar pronash në Podgoricë, tani kjo është një lojë krejt tjetër me top. Fantastike, e jashtëzakonshme, spektakolare - kështu e përshkruajnë pronarët e shtëpive këtu. Nuk është vetëm krenaria e pronësisë, kthimet fantastike të investimeve, por edhe një mënyrë jetese e shkëlqyeshme në të cilën po blini. Dhe pjesa më e mirë? Procesi ligjor është mjaft i drejtpërdrejtë. Nuk ka marrëzi këtu, thjesht biznes i drejtpërdrejtë.

Ju them se Çfarë, Podgorica nuk ka të bëjë vetëm me pronën dhe numrat, është një qytet i bukur i mbushur me jetë, dashuri dhe sharm. Midis qytetit të vjetër turk, zyrave moderne, jetës së natës në lulëzim dhe atyre bulevardeve të gjelbërta të harlisura... njeri, është si një kartolinë e ardhur në jetë. Një fakt i ëmbël argëtues është Se Podgorica do të thotë 'nën kodrën e vogël' - dhe djalë, a është e vendosur ashtu siç duhet! Mos më filloni as në ushqim-kuzhina Mesdhetare do t'ju bëjë të pallavroheni, premtoni!

Në rregull, kështu që unë kam qenë i lumtur për të gjitha gjërat e mëdha Që Podgorica ka për të ofruar, por çfarë ka në të për ju, apo jo? Shërbimet tona të agjencisë janë mjaft të mira, nëse mund ta them vetë. Ne jemi të gjithë për t'ju ndihmuar të gjeni atë ëndërr të përsosur me tulla dhe llaç, pavarësisht nëse jeni duke kërkuar të blini, shisni ose merrni me qira. Ne kemi përvojën, njohuritë dhe ekipin më të mirë në qytet. Pra, si thua? Na dërgoni një email ose na jepni një unazë,dhe le t'ju marrim disa lista ose të krijojmë një vizitë, apo jo?

Pra, në përmbledhje, Podgorica-ajo është një bukuri me shumë më tepër për të ofruar sesa thjesht një treg i mirë i pasurive të patundshme. Çmimet janë të shkëlqyera, është një punë e lehtë për tu zotëruar, dhe të jetosh këtu është vetëm qershia në krye. Pra, pse të presim? Na kontaktoni sot, dhe le ta bëjmë këtë udhëtim së bashku! Është koha për të blerë atë pjesë fantastike Të Podgoricës që po ëndërroni.