Lejoni njoftimet të marrin informacion në shfletues për objektet e reja sipas kritereve tuaja

1-21 duke treguar të 33

Apartament i ri modern 48 m2 në Ulqin nga investitori
 • Ndërtesë e re
Ndertim i ri apartament me 2 dhoma 42 m2 me parking Ne Ulqin
 • Ndërtesë e re
Apartament i ri Në Ulqin 50 m2 afër detit
 • Featured

Apartament i ri Në Ulqin 50 m2 afër detit

Ulqini

 • Dhomat 2
 • Zona madhësia 50 m2
Big 4 store house mini hotel në Uteha me pamje nga deti
 • Ballkon

Big 4 store house mini hotel në Uteha me pamje nga deti

Utjeha-Bušat

 • Dhomat 8
 • Zona madhësia 320 m2
Dy shtëpi Të reja Në Uteha me pamje nga deti pranë plazhit
 • Afër detit
Dy shtëpi dyqan Në Bar me 2 hyrje 10 min nga deti
 • Parkimi
Familje 2 dyqan shtëpi 176 m2 në Bar, Polje
 • Featured

Familje 2 dyqan shtëpi 176 m2 në Bar, Polje

Burtaiši

 • Dhomat 0
 • Zona madhësia 176 m2
2 dhoma apartament ne shtepi te re Ne Bar 400 m larg detit
 • Featured
Truall i madh në Bar me pamje panoramike
 • Parkimi

Truall i madh në Bar me pamje panoramike

Bartula

 • Dhomat 0
 • Zona madhësia 12000 m2
Vile 2 kateshe Ne Bar, Ilino per biznes me qera
 • Featured

Vile 2 kateshe Ne Bar, Ilino per biznes me qera

Burtaiši

 • Dhomat 7
 • Zona madhësia 220 m2
Shitet shtepi ne Bar Me pishine dhe truall te madh
 • Featured
Shtepi e re moderne me siperfaqe 180 m2 Ne Bar, truall 400 m2
 • Ndërtesë e re
Shtepi e re moderne 160 m2 ngjitur Me Lokalin, truall 400 m2
 • Ballkon
Shtëpi tre katëshe Në Uteha, Kunje Me sauna dhe pamje nga deti
 • Featured