Truall në Zhablyak për ndërtimin e mini hotelit pranë ski liftit Savin Kuk

Motichkij Gaj

Sipas kërkesës

I shkurtër

Shitet truall per ndertimin e nje objekti turistik me siperfaqe 900 m2


Komploti ndodhet në vendin më të bukur, i cili është shumë i kërkuar gjatë gjithë vitit. Vetëm treqind metra larg vendpushimit Të skive Savin Kuk.

Një nga vendet më të mira Në Zabljak për të organizuar një mini-hotel. Shtëpitë Private dhe dy mini-hotele që veprojnë në këtë vend kanë një normë banimi prej rreth 90% si në verë ashtu edhe në dimër. Konkurrenca është minimale, kërkesa është e lartë, veçanërisht në dimër.

Zbatimi i projektit përfshin blerjen e një ngastre të urbanizuar me leje për ndërtimin e një mini-hoteli.

Komploti ka një përcaktim T3, d.m. th. është tokë e caktuar për hotele.

Parametrat e lejuar të hotelit: R+Pk (dy kate).

Sipërfaqja bazë është 450m2.
Sipërfaqja totale-900m2
Numri i dhomave-nga 15.

Ekzistojnë të gjitha komunikimet e nevojshme: uji i qytetit, energjia elektrike dhe rruga. Asfalti është 100 metra larg.

Pjesa e vlerës së tokës në koston e një metër katror të banesave të gatshme është 250 euro. Për këtë vend është një tregues shumë i mirë. Për krahasim, kostoja e parcelave në këtë vend është nga 100 euro për metër katror.

Dokumentet janë të pastra, pa pengesa dhe kufizime, një pronar.

Location

  • Vend : Montenegro
  • Qyteti : Motichkij Gaj
  • Agjenti : Agent

Detajet

  • ID : 1195
  • Lloji : Vendi
  • Statusi : Për shitje
  • Çmimi : Sipas kërkesës
  • Dhomat : 0
  • Sipërfaqe e tokës: 4273 m2
  • Ballkone : 0

Për të caktuar një vizitë

Plotësoni këtë formular për të marrë më shumë informacion në lidhje me objektin
   ose shkruani në        
Lejoni njoftimet të marrin informacion në shfletues për objektet e reja sipas kritereve tuaja