Hej atje, gjuetar tokash! I ke sytë E vendosur Në Blizikuche Të Malit të Zi? Zgjedhje e zgjuar, miku im! Sharmi i kësaj perlë të fshehur nuk është asgjë më pak se tërheqës, dhe ne në agjenci jemi absolutisht të emocionuar t'ju ndihmojmë në kërkimin tuaj. Pra, pse të presim? Prekni bazën me ne dhe ne do t'ju përmbytim me oferta të mrekullueshme që do ta bënin vendimin tuaj shumë më të lehtë.

Mirë, duke u ulur në tacks bronzi, le të flasim para. Blizikuche është i njohur për të qenë i përballueshëm por premtues, të cilin duhet t'ju them, është një kombinim vrasës në botën e pasurive të patundshme. Tani, mos prisni të kapni tokë këtu për kikirikë, por në krahasim me pikat e tjera në Mal të Zi, ju po shikoni një marrëveshje të këndshme. Çmimet mesatare janë zakonisht rreth 45 Euro për metër katror, japin ose marrin. Por sigurisht, faktorë si vendndodhja, madhësia dhe lloji i tokës mund t'i përziejnë gjërat pak.
Lejoni njoftimet të marrin informacion në shfletues për objektet e reja sipas kritereve tuaja
Lejoni njoftimet të marrin informacion në shfletues për objektet e reja sipas kritereve tuaja

1-4 duke treguar të 4

    


Zotërimi i tokës në Blizikuche, kjo është si të zotërosh pjesën tënde personale të lumturisë. Nuk ka të bëjë vetëm me pamjet dhe peizazhet, që bien në sy ashtu siç janë, por ka të bëjë me pretendimin e një aksioni në një vend që po rritet dhe zhvillohet me një ritëm të lumtur. Likeshtë si një investim që vazhdon të japë, pavarësisht nëse planifikoni të ndërtoni një shtëpi, një strehë pushimi ose ta shikoni atë për më shumë perspektiva tregtare.

Blizikuche, çfarë vendi, huh? Ka një atmosferë të ngadaltë, të qetë, shtëpiake që thjesht nuk mund ta injoroni. Njerëzit këtu, ata janë miqësorë, të relaksuar dhe gjithmonë për një çinwag të mirë mbi një filxhan kafe lokale. Dhe peizazhi, mik, është një pamje për sytë e lënduar! Livadhe të gjelbra, kodra kodrina, ajër i pastër - Është Nëna Natyrë në formën e saj më të mirë. Dhe a e përmenda Që Blizikuche mburret me pemën më të vjetër të ullirit në botë? Po,' Stara Maslina ' është mbi 2,000 vjeç.

Agjencia jonë? Ne jemi të mirat tuaja miqësore të pasurive të patundshme në lagje. Nga listat e tokave te negociatat e çmimeve, nga dokumentet te formalitetet ligjore, ju kemi renditur. Dhe jo vetëm kaq, ne besojmë në një qasje të porositur. Nevojat tuaja, prioritetet, buxheti - gjithçka do të merret parasysh kur të hartojmë opsione për ju. Pra, si të na telefononi menjëherë për një diskutim të detajuar, pa detyrim për ëndrrat Tuaja Blizikuche land?

Pra, mbështilleni, parafrazoni pak, rregulloni çdo gabim shtypi dhe këtu është kopja përfundimtare:

Po kërkoni tokë në Blizikuche, Mal të Zi? Zgjedhje e shkëlqyeshme! Dhe këtu në agjenci, ne jemi të etur për të ndihmuar. Kontaktoni, dhe ne do t'ju sjellim një valë të ofertave të shkëlqyera të tokës.

Sa i përket parave, Blizikuche ofron përballueshmëri me premtimin. Çmimet mesatare të tokës lëvizin rreth 45 Euro për metër katror, por faktorë si vendndodhja, madhësia dhe lloji i terrenit mund ta ndikojnë atë.

Të jesh pronar toke në Blizikuche do të thotë të zotërosh pjesën tënde të parajsës. Përveç pamjeve befasuese, është një investim në një zonë që evoluon me shpejtësi, pavarësisht nëse po mendoni për banim apo komercial.

Duke folur Për Blizikuche, mendoni njerëz miqësorë, peizazhe të gjelbërta dhe një ndjenjë të përgjithshme paqeje. Gjithashtu, është shtëpia e pemës më të vjetër të ullirit në botë, 'Stara Maslina', që qëndron e fortë për më shumë se 2,000 vjet!

Puna jonë në agjenci përfshin gjithçka, nga shfaqja e opsioneve të tokës deri te ndihma për negociatat e çmimeve dhe dokumentet ligjore. Na kontaktoni për një no-strings-bashkangjitur chat në aspiratat tuaja blizikuche tokës.