Hej atje, udhëtar! Ne shohim që jeni të interesuar për ndonjë tokë Të bukur Zabljak? Ju patjetër keni zgjedhur me mençuri. Me pamje piktoreske dhe shumë hapësirë për zhvillim, Zabljak i ka të gjitha. Nëse jeni në treg për më shumë, mos hezitoni të kontaktoni dhe ne mund t'ju lidhim me informacionin më të fundit në lidhje me ofertat e tjera të tokës në Zabljak.

Le të flasim brumë për një moment. Çmimi mesatar për një njësi toke në Zabljak aktualisht varion nga 10 deri në 130 €për metër katror, në varësi të vendndodhjes dhe specifikave të parcelës. Ndërsa mund të duket e pjerrët për disa, ata që e dinë vlerën e kësaj zone pajtohen se ia vlen çdo cent. Çdo investim i pasurive të paluajtshme në Zabljak është një lëvizje drejt vlerës dhe potencialit afatgjatë.
Lejoni njoftimet të marrin informacion në shfletues për objektet e reja sipas kritereve tuaja
Lejoni njoftimet të marrin informacion në shfletues për objektet e reja sipas kritereve tuaja

1-15 duke treguar të 15

578 m2 truall në pyllin skenik me pisha, Zabljak
  • Featured
Truall i madh 22000 në Zabljak për ndërtimin e fshatit eko
Truall i madh 22000 në Zabljak për ndërtimin e fshatit eko

Pošćenski Kraj

  • Dhomat 0
  • Zona madhësia 22000 m2
Truall i madh në Zabljak për ndërtimin e hotelerisë dhe vilave lux
  • Vija e parë

         


Zotërimi i tokës në Zabljak? Tani kjo është me të vërtetë diçka e veçantë! Likeshtë si të mbash një copë të vogël parajse në pëllëmbën e dorës. Nuk ka asgjë si të kesh vendin tënd në një nga rajonet më të bukura në Mal të Zi, qoftë për ndërtimin e shtëpisë tënde të ëndrrave, një sipërmarrje biznesi, apo thjesht për gëzimin dhe kënaqësinë e plotë të zotërimit të një pjese të këtij peizazhi madhështor.

Duke folur Për Zabljak, nuk është vetëm toka që merr frymë. I gjithë qyteti është i vendosur në zemër të Alpeve Dinarike, rreth malit Të mrekullueshëm Durmitor. Ky vend është ëndrra e një dashnori për ata që duan shëtitje në mal, ski dhe njomje në bukurinë natyrore. Imagjinoni të keni një fetë të këtij qielli të gjitha për veten tuaj. Një vend ku çdo ditë ofron një arratisje nga ngutja dhe nxitimi i jetës së qytetit, pikërisht në oborrin e shtëpisë tuaj.

Epo, mjaft për këtë, le të flasim për atë që mund të bëjmë për ju. Si një agjenci e ligjshme e pasurive të patundshme, ne jemi këtu për t'ju udhëhequr hap pas hapi përmes procesit, nga gjetja e komplotit të përsosur që plotëson nevojat dhe buxhetin tuaj, deri në nënshkrimin e marrëveshjes me pajtueshmëri të plotë ligjore. Merrni atë celular, na jepni një unazë ose na qëlloni një mesazh dhe le të fillojmë të flasim për listat tuaja të tokës Zabljak ose të organizojmë një vizitë për ta kontrolluar personalisht!

Mos harroni, ne nuk po shesim vetëm tokë, ne po ofrojmë një mënyrë jetese – një ndjenjë lirie, qetësie dhe njëshmërie me natyrën e cila është e paçmuar. Pra, vendosni këmbën në pedale dhe na hidhni një vijë. Ne jemi këtu për të ndihmuar në realizimin e ëndrrave Tuaja pronare të Tokës Zabljak!