Dobrodošli, prijatelji! Ako tražite stanove u Kotoru u Crnoj Gori, pogodite što, pogodili ste jackpot. Ne zaboravite, ovdje smo da vas upoznamo s najboljim objektima u gradu, stoga se ne ustručavajte zatražiti bolje ponude.

Dakle, shvatimo to do kraja. Koja je cijena za stanove i apartmane u Kotoru? Naravno, može varirati, ali u prosjeku dobivate oko 2.200 eura po četvornom metru prilikom preprodaje nekretnine i do 3.000 eura po četvornom metru prilikom kupnje Nove nekretnine. Ekonomična opcija? Možda i nije. Je li vrijedno toga? Apsolutno!
Dopustite obavijestima da u pregledniku dobivaju informacije o novim objektima prema vašim kriterijima
Dopustite obavijestima da u pregledniku dobivaju informacije o novim objektima prema vašim kriterijima

1-20 prikaz 111

                   


Posjedovanje kuće u Kotoru prilično je uzbuđenje, momci. Ne samo da dobivate mali raj na Jadranskoj obali, već i investiciju koja se može isplatiti s kamatama. Zahvaljujući sve većoj popularnosti, Kotorsko tržište nekretnina je u porastu. Stan u ovom prekrasnom gradu rijetko će biti prazan ako ga odlučite unajmiti kad se vratite kući.

Ulazeći u Kotor, čini se da ste prevezeni u prošlost. Ovaj srednjovjekovni grad, sa šarmom obale i starim kamenim kućama, kao da je sišao sa stranica bajke. Ne zaboravite na nevjerojatnu kuhinju, kunem se, ako ste probali njihov pršut ili sir, nećete htjeti otići! A nemojmo ni započeti s noćnim životom, vedrim i energičnim, na tome bi mu zavidio Errol Flinn.

Dakle, o našim uslugama. Sve to radimo, momci. Pretraživanje, pregovaranje, papirologija — kako god želite. Željeli bismo vam ponuditi prilagođenu uslugu koja odgovara vašim potrebama. Trebate popis stanova i apartmana? Mi to radimo. Želite li zakazati posjet nekoliko mjesta? Smatrajte da je djelo učinjeno. Samo trebate kliknuti na taj gumb za kontakt, a mi ćemo riješiti ostalo.

Dakle, vidite da je pronalaženje stana iz snova u Kotoru jednostavno kad smo u vašem timu. Sada ne zaboravite da nas kontaktirate kako biste dobili ove ukusne ponude.

Naslonite se, opustite se i pustite nas da radimo čaroliju. Uskoro ćete pijuckati hladno pivo "Nikšičko" u svom novom kotorskom stanu s prekrasnim pogledom na zaljev. Zvuči kao plan, ha? Učinimo to!