Како купити кућу или вилу у Црној Гори: опције, цене


Да ли тражите стварне понуде кућа и вила у Црној Гори за продају? Контактирајте нас сада за више опција.

Многи туристи планирају да купе свој дом на Јадранској обали Црне Горе. На тржишту некретнина у Црној Гори постоји много одличних опција за куповину. Цене кућа у овој активно развијајућој европској земљи су прилично демократске.
Дозволите обавештењима да примају информације у прегледачу о новим објектима према вашим критеријумима
Дозволите обавештењима да примају информације у прегледачу о новим објектима према вашим критеријумима

1-20 приказивање 358

На продају мини хотел са 10 апартмана у бар ривијери
 • У близини мора
Наведите појмове за претрагу у образац изнад за више резултата или упит .
Поделићемо информације о редоследу куповине куће или виле у Црној Гори, које некретнине и где је боље купити, поступак куповине куће.

У чему је предност куповине куће у Црној Гори


Некретнине у Црној Гори често разматрају странци за емиграцију и инвестирање. Кућа на обали чистог Јадранског мора такође се може искористити као угодна резиденција за летњи одмор. Размотрите све предности стицања некретнина у овој живописној балканској земљи.
Предности куповине приватне куће у Црној Гори:
 • перспективе по бизнису, може се организовати
 • профитабилан посао у области туризма;
 • у земљи постоји безвизни режим за многе националности;
 • прихватљиве цене за одржавање стамбених објеката;
 • оптималне цене по квадратном метру;
 • велики избор приватних кућа, вила и котеџа у различитим
 • насељеним местима у земљи;
 • могућност добијања превременог боравка на поједностављеним условима са накнадним оформљењем сталног боравка;
 • приватна кућа у бањским градовима Црне Горе може се повољно изнајмити туристима током шпице сезоне, остварујући одличан приход.


Црна Гора је еколошки прихватљива Земља, удобна за одмор и стални боравак. Има много странаца, гостољубиво становништво, ниску стопу криминала. Добро развијена инфраструктура. Предности боравка у Црној Гори у свом дому су многе. Странци који бирају ову земљу за емиграцију не одустају од своје одлуке током година.

Врсте кућа у Црној Гори


Можете купити имовину у Црној Гори на примарном и секундарном тржишту. Купцима је доступан велики избор приватних кућа различитих простора и опреме.
Врсте кућа у Црној Гори за куповину:
 • спремни за живот код куће са панорамским погледом на обалу;
 • нове зграде за обраду и поправку;
 • луксузне виле са модерним дизајнерским реновирањем и комплетном опремом (намештај, кућни апарати);
 • буџетске куће економске класе;
 • приватне куће са пространим земљиштима, удобним терасама, балконима, базенима на територији.

Постоји много опција. Истражите све актуелне понуде од власника можете на сајту продаје некретнина. Имајте на уму да не постоји начин да се све релевантно стави на интернет. Ако заиста желите да пронађете занимљиву вилу или кућу, онда попуните образац захтева за сличан објекат и ми ћемо вас обавестити о опцијама које су вам потребне.

На ком месту је боље купити кућу у Црној Гори


У Црној Гори има много угодних градова и градова у којима можете купити приватну кућу или вилу за боравак, одмор или у комерцијалне сврхе.

Ако је купац заинтересован да изнајми кућу, морате размотрити опције у одмаралишним насељима смештеним на Јадранској обали: Будва, Бар, Тиват, Котор, Сутоморе, Петровац, Херцег Нови итд.

Становање у овим градовима ће такође заинтересовати купце који разматрају некретнине за одмор или стални боравак у Црној Гори са могућношћу да организују сопствени посао у вези са туризмом.

Добра опција за емигранте биће и Подгорица-главни град Црне Горе. Нема морске обале, али добро развијена инфраструктура и културни живот. Раде вртићи, школе, медицински центри, као и разни послови у које се квалификовани професионалци могу запослити на сталном послу.

Цене куће или виле у Црној Гори


У поређењу са другим европским земљама, цене некретнина у Црној Гори су најприхватљивије.

Најскупље куће се налазе у приобалним градовима земље, где је туризам развијен. По ценама од 1 м2 воде Тиват и Будва. За ред јефтиније некретнине у централној Црној Гори. Међутим, у овим градовима нема морске обале, али је сасвим добро за стални боравак. Доћи до мора неће бити тешко, у земљи је добро развијена транспортна разврста, јавни транспорт курсира по свим правцима.

Како купити кућу у Црној Гори странцу


Грађани из било које земље могу слободно купити приватну кућу или вилу у Црној Гори, поштујући опште прописе о уређењу трансакције са некретнинама. Можете сами одабрати праву опцију за куповину, проучавајући актуелне огласе на продајним сајтовима путем Интернета или користити услуге наших некретнина из специјализованих агенција.

Једном када се изабере кућа за куповину, потребно је проверити све документе о имовини, без терета, доступност дозвола за продају од сувласника (ако више особа има право на имовину). Овај посао ће брзо обавити искусни стручњаци из Агенције за некретнине.

Даље акције:

 1. прикупљање документације за подношење нотаријској канцеларији.
 2. Оформљање предваривног уговора код нотариуса са уносом задате у износу од 10% од вредности приватне куће изабране за куповину.
 3. у одређеном дану, у пратњи правника и преводиоца на руском језику, оформљена је трансакција куповине и продаје.
 4. у уговору се наводи рок у којем купац мора да положи преостали износ дуга за купљену кућу. Новац се преноси на банковни рачун продавца.
 5. након што прими уплату, продавац пише расписку.
 6. Нотариус шаље трећи екземпляр уговора у Кадастар, где се већ врши пререгистрација објекта некретнине на име новог власника.
 7. купац добија потврду о власништву на стамбену кућу у Црној Гори и плаћа порез на куповину некретнине.


У просеку, папирологија у катастарском центру траје 1 месец. Након овог периода, купац постаје пуноправни власник приватне куће у Црној Гори.