Поздрав свима, љубитељи сушија! Дакле, скренули сте поглед на блиставе обале Тивата, Црна Гора, ха? Па, дефинитивно имате беспрекоран укус. Верујем да сте спремни за авантуру и спремни смо да вам помогнемо да пронађете савршен комад земље за корење у Тивати. Пишите нам, у реду? Имамо неколико запањујућих предлога који само чекају да их неко попут вас искористи.

Сада о тим ценама... Гледајте, нећу ходати около - земља у Тивату није најјефтинија некретнина у околини. Овде говоримо о врхунској некретнини која се налази усред приморског раја. У просеку земљиште може коштати између 150 и 600 евра по квадратном метру. Али да вам кажем да је сваки цент вредан гледања!
Дозволите обавештењима да примају информације у прегледачу о новим објектима према вашим критеријумима
Дозволите обавештењима да примају информације у прегледачу о новим објектима према вашим критеријумима

1-17 приказивање 17

Земљиште у Лустици се продаје за изградњу виле
  • У близини мора
Земљиште 740м2 у Богишићи, Луштица са погледом на море
  • У близини мора

              


Не постоји ништа попут поседовања сопственог дела раја на земљи. Посједовање земље у Тивати је попут сједења на златној жили могућности. Имате слободу да изградите свој дом из снова, започнете шик посао на обали о коме сте одувек сањали или једноставно оставите све што јесте као будућу инвестицију. Поред тога, готово је криминално колико је висока цена земљишта у Тивату. То је практично крађа!

Сада ми немојте ни почети причати о самом Тивату. Верујте ми, овај приморски град има више од само очаравајуће лепих плажа. Ово место је препуно живахне мешавине локалног становништва и туриста, фантастичних ресторана и ноћног живота који ће вас само одушевити. А за љубитеље историје, Тиват има доста трикова у рукаву. Да ли сте икада чули за природни и културно-историјски регион Котор? То је светска баштина УНЕСЦО-а и удаљена је само неколико корака. То је већ нешто, зар не?

Као ваши поуздани партнери у некретнинама, имамо информације о свим доступним локацијама и водићемо вас кроз сваку фазу процеса куповине. Поносни смо што нашим клијентима пружамо јасно, оперативно и потпуно безболно искуство са некретнинама. Па шта чекате? Јавите нам, прегледајте неке од наших предлога или дођавола дођите и уверите се у тиватове изгледе сами. Ваш комад раја вас чека! Па, јесмо ли у послу?