Pozdrav svima, ljubitelji sushija! Dakle, skrenuli ste pogled na blistave obale Tivta u Crnoj Gori, ha? Pa, definitivno imate besprijekoran ukus. Vjerujem da ste spremni za avanturu, a mi smo tu da vam pomognemo pronaći savršeno zemljište za puštanje korijena u Tivtu. Pošaljite nam e-poštu, u redu? Imamo nekoliko zapanjujućih ponuda koje samo čekaju da ih netko poput tebe iskoristi.

Sada o tim cijenama... Gledajte, Neću tući oko grma – zemljište u Tivtu nije najjeftinija nekretnina na tom području. Ovdje govorimo o vrhunskoj nekretnini koja se nalazi usred primorskog Raja. U prosjeku zemljište može koštati između 150 i 600 eura po četvornom metru. Ali dopustite mi da vam kažem da svaki cent vrijedi pogledati!
Dopustite obavijestima da u pregledniku dobivaju informacije o novim objektima prema vašim kriterijima
Dopustite obavijestima da u pregledniku dobivaju informacije o novim objektima prema vašim kriterijima

1-15 prikaz 15

Stan zemljište u Kawachu s pogledom na more za gradnju
  • Pogled na more

              


Ne postoji ništa poput posjedovanja vlastitog dijela raja na zemlji. Posjedovanje zemlje u Tivtu je poput sjedenja na zlatnom rudniku prilika. Imate slobodu izgraditi svoj dom iz snova, pokrenuti otmjeni posao uz more o kojem ste oduvijek sanjali ili ga jednostavno ostaviti kao buduću investiciju. Osim toga, gotovo je kriminalno koliko je visoka cijena zemljišta u Tivtu. To je praktički krađa!

Sad mi nemojte ni početi pričati o samom Tivtu. Vjerujte mi, ovaj primorski grad ima više od očaravajuće lijepih plaža. Ovo mjesto vrvi živahnom mješavinom mještana i turista, fantastičnim restoranima i noćnim životom koji će vas oduševiti. A za ljubitelje povijesti Tivt ima puno trikova u rukavu. Jeste li ikada čuli za prirodnu i kulturno-povijesnu regiju Kotor? To je UNESCO-ova svjetska baština koja je udaljena samo nekoliko koraka. To je nešto, zar ne?

Kao vaši pouzdani partneri u prometu nekretninama, imamo informacije o svim dostupnim parcelama i vodit ćemo vas kroz svaki korak postupka kupnje. Ponosni smo što svojim klijentima pružamo jasno, brzo i potpuno bezbolno iskustvo s nekretninama. Pa što čekaš? Javite nam, pregledajte neke od naših ponuda ili, dovraga, dođite i uvjerite se u perspektivu Tivta sami. Čeka vas djelić raja! Dakle, jesmo li u poslu?