Shtëpia ID=1153

Bar

550000 €

I shkurtër

Vilë e bukur në një bar me pamje panoramike të detit nga çdo dhomë.

Shtëpia ka një sipërfaqe prej 500 m2 dhe një truall prej 922 m2.

Ka një garazh, Parkim, një pishinë të madhe.

Location

 • Vend : Montenegro
 • Qyteti : Bar
 • Agjenti : Alexander

Detajet

 • ID : 1153
 • Lloji : Shtëpia
 • Statusi : Për shitje
 • Çmimi : 550000 €
 • Dhomat : 15
 • Gjithsej katin e zonës: 500 m2
 • Sipërfaqe e tokës: 922 m2
 • Ballkone : 3
 • Pamje nga deti

Për të caktuar një vizitë

Plotësoni këtë formular për të marrë më shumë informacion në lidhje me objektin
   ose shkruani në        

Të ngjashme shtëpi

Shtëpia ID=1215
 • Mobilje

Shtëpia ID=1215

Zhablyak

 • Dhomat 5
 • Zona madhësia 128 m2