Tregu imobiliar i Tivat

Kërkesa për blerjen e pasurive të paluajtshme në Tivat përcaktohet nga vetë qytetarët e Malit të Zi, të cilët e vlerësojnë atë si një qytet të mrekullueshëm për jetesën gjatë gjithë vitit, si dhe investitorët e huaj që marrin të ardhura tregtare, presin një rritje të mëtejshme të çmimit ose që e kanë zgjedhur atë për të marrë një leje qëndrimi ose shtetësi. Për shkak të përmirësimit të nivelit të komoditetit të jetës gjatë kohës së kaluar, tivat është bërë një vend popullor për mijëra banorë të rinj.

Tivat quhet "Porta Malazeze e Detit Adriatik", falë aeroportit të dytë të Malit të Zi, Tivat, i cili kalon nëpër më shumë se një milion turistë gjatë vitit. Tivat ndodhet në pjesën eponime të Gjirit Të Kotorrit, i cili përfshihet në listën e 25 rezervuarëve më të bukur në botë.

Ekziston një rritje aktive e investimeve në shtëpi dhe parcela toke në tivat. Ka shumë mundësi për investime fitimprurëse këtu. Të ardhurat nga qira vijnë si nga qira afatgjatë jashtë sezonit ashtu edhe nga qira afatshkurtër në sezon. Në këtë kombinim, kjo strehim i shitur lehtë ose i menaxhuar mirë sjell nga 5% -10% në vit.

                

Lejoni njoftimet të marrin informacion në shfletues për objektet e reja sipas kritereve tuaja

1-21 duke treguar të 96

Shtëpi për shitje Në Stoliv për hotel ose mini hotel
  • Pamje e detit

Shtëpi për shitje Në Stoliv për hotel ose mini hotel

Prekazin E Poshtëm Stoliv

  • Dhomat 7
  • Zona madhësia 260 m2
Penthouse 180 m2 në Tivat me pamje mahnitëse nga deti
  • Ndërtesë e re
Vilë ekskluzive në vijën e parë në Tivat
  • Pishinë

Vilë ekskluzive në vijën e parë në Tivat

Donja Lastva

  • Dhomat 3
  • Zona madhësia 138 m2
Banesë me diell 62.5 m2 në Tivat në një shtëpi të re
  • Ndërtesë e re

                                  


Kostoja e pasurive të patundshme në Tivat


Gjatë 10 viteve të fundit, tivat është zhvilluar në mënyrë tepër aktive, falë ndërtimit të një marinë moderne për super dhe mega jahte "Porto Montenegro". Konsiderohet si kryesore dhe një nga më të mirat për sa i përket komoditetit dhe infrastrukturës në Të gjithë Mesdheun, ka një status platini dhe është një fshat jahtesh me shtretër, restorante, butikë, pishina, një klub jahtesh dhe pasuri të patundshme luksoze.

Ndërtimi i kompleksit Porto Montenegro ishte shpesh në lajme dhe kishte një ndikim të madh në çmimet dhe shitjet në tivat dhe Mal të Zi, veçanërisht pranë vetë marinës luksoze. Pra, ndërtesat e reja brenda distancës në këmbë për të janë në shitje nga 2700 euro për metër katror dhe më lart. Brenda kompleksit-nga 4500 euro. Në të njëjtën kohë, stoku sekondar i banesave është më i arritshëm për blerësin mesatar - strehimi këtu kushton nga 1800 - 2100 euro për metër katror.

Të Mirat Dhe të këqijat e blerjes së pasurive të patundshme në Tivat


Afërsia e menjëhershme me aeroportin dhe marina e jahteve thjeshton shumë zgjidhjen e shumë detyrave logjistike, por disa zhurma të avionëve mund të fyejnë tifozët e heshtjes.

Ka bllokime të trafikut në tivat për shkak të trafikut të zënë. Komuniteti po zhvillon një projekt për ndërtimin e një rruge për Në Budva me një rritje 2-fish të numrit të korsive.

Për shkak të rritjes së ortekut në tivat, ka një mungesë të madhe të pasurive të patundshme komerciale të një lloji pazar dhe argëtimi, si dhe zyra. Mbizotërojnë shtëpitë Private dhe vilat me 3-4 dhoma gjumi.

Tivat është i përshtatshëm nëse jeni duke kërkuar një mundësi për të blerë një apartament nën çati ekskluzive, një rezidencë me një numër të madh të dhomave të gjumit ose një vilë në pyll, ku do të ketë paqe dhe qetësi.

Pamjet më piktoreske të Gjirit Të Kotorrit nga lartësia e maleve, gjë që çon në zgjedhjen e parcelave të tokës për ndërtim larg qendrës dhe detit. Rruga nga disa vende në qendër të tivatit me makinë zgjat 10-15 minuta. Qyteti po rritet në mënyrë aktive. Shtëpitë e qytetit dhe vilat ekskluzive po ndërtohen në periferi.

Lloji kryesor i komunikimit brenda qytetit dhe rajonal në tivat, si dhe në Të gjithë Malin e Zi, është një autobus dhe taksi. Përveç kësaj, është e përshtatshme të udhëtosh brenda gjirit me "tramvaje uji", sipas orarit që shkon midis tivat, Herceg Novi, Perast dhe I cili.

Në Mesjetë, tivat konsiderohej një "vend dacha" për aristokracinë E Kotorrit për shkak të vendndodhjes së tij "me diell". Tivat është shtrirë në këmbët e vargmalit Vrmac, me një lartësi prej pak më shumë se 700 metra, kështu që dielli shfaqet këtu mjaft herët. Tivat është dita e dytë më me diell në Mal të Zi.

Fjalë për fjalë 15 minuta nga Tivat është Gadishulli Lustica. Vendet më të famshme turistike në rajon janë Krasici, Donja Lastva, Lepetani dhe Radovici.

Highlyshtë shumë e dëshirueshme që transaksioni i blerjes dhe shitjes së një shtëpie, apartamenti ose prone tregtare në tivat dhe çdo rajon tjetër të Malit të Zi të kontrollohet nga një avokat.