Dobrodošli momci! Ako tražite nekretninu u prekrasnom gradu Tivtu u Crnoj Gori, došli ste na pravu stranicu. Zašto bi bio negdje drugdje? Naš tim rado će vam pomoći pronaći najbolje ponude, najbolja mjesta i nevjerojatne cijene. Usput, ne zaboravite nas nazvati ili napisati poruku kako biste dobili još više prilagođenih ponuda, jer tko ne voli prilagođene opcije, zar ne?

Ako govorimo o cijenama, nekretnine u Tivtu-to je vrsta mješovite vrećice. Imamo jeftine početne kuće za one koji tek ulaze na put stjecanja nekretnina. Razmislite o 2.000-3.000 eura po četvornom metru. Naravno, ako ciljate na luksuznu nekretninu uz more, budite spremni vidjeti cijene od 7.000 eura do nevjerojatnih 10.000 eura po četvornom metru. Ali dopustite mi da vam kažem da vrste vrijede svake lipe!

                

Dopustite obavijestima da u pregledniku dobivaju informacije o novim objektima prema vašim kriterijima
Dopustite obavijestima da u pregledniku dobivaju informacije o novim objektima prema vašim kriterijima

1-20 prikaz 208

Novi jednosobni stan u MUO Kotoru s pogledom na more
  • Pogled na more
Investicijski projekt izgradnje kuće u centru Tivta
  • Prijavite se
Apartmanska kuća u masini 2
  • Novi dom
Apartmanska kuća u masini 2

Tivat

  • Sobe 11
  • Površina 240 m2
Navedite pojmove za pretraživanje u gore navedenom obliku za više rezultata ili upit .

                                  


Posjedovanje nekretnina u Tivtu nije samo cigla i žbuka. Radi se o ulaganju u stil života. Radi se o buđenju svakog jutra s pogledom na prekrasno Jadransko more ili ispijanju kave u pozadini zapanjujućeg planinskog lanca Lovćen. Osim toga, ima izvrsnu obalnu klimu, a to ne znači da nećete uživati u sunčanim plažama i svjetlucavim vodama na svom pragu.

Tivat nije samo grad, to je atmosfera. Život je ovdje miran i opušten, ali prepun bogatih iskustava. Mještani su dobrodošli i vrlo brzo ćete se osjećati kao kod kuće. I usput, što kažete na zabavnu činjenicu: u Tivtu se nalazi luksuzna Marina za jahte, jedna od najboljih na Mediteranu. Prekrasno, zar ne?

Što se tiče naših usluga, ne nalazimo vam samo nekretnine; Mi smo vaši suputnici na ovom putovanju. Pružamo danonoćnu podršku, a naše prilagođene usluge kreirane su točno prema vašim potrebama. Pa, što kažete na obilazak pristupačnih nekretnina u Tivtu? Još bolje, zakažite posjet s nama kako biste osobno iskusili čari Tivta! Apsolutno smo na vrhu naše igre. Samo nas nazovite ili pošaljite e-poštom kada budete spremni donijeti najbolju odluku u svom životu. Ali bez pritiska, ne žurite!