Tržište nekretnina Tivtu

Potražnja za kupnju nekretnina u Tivt postaviti sami građani Crne Gore, koji ga ocijeniti kao prekrasan grad za cjelogodišnji boravak, kao i stranih investitora koji primaju poslovni prihod, očekuju daljnje povećanje cijene ili koji su ga izabrali za dobivanje dozvole boravka ili državljanstva. Zbog povećane razine udobnosti života u posljednje vrijeme, Tivat je postao popularno odredište za tisuće novih stanovnika.

Tivat se naziva "crnogorskim vratima Jadranskog mora", zahvaljujući drugoj zračnoj luci Crne Gore, Tivatu, koja tijekom godine propušta više od milijun turista. Tivat se nalazi u istoimenom dijelu Boke Kotorske, koji je uvršten na popis 25 najljepših vodnih tijela na svijetu.

U Tivtu je došlo do aktivnog rasta ulaganja u kuće i zemljišta. Ovdje postoji mnogo mogućnosti za isplativo ulaganje. Prihod od najma dolazi i od dugoročnog najma izvan sezone i od kratkoročnog najma u sezoni. U takvoj kombinaciji, ovo lako prodano ili dobro upravljano stanovanje donosi 5% do 10% godišnje.

                

Dopustite obavijestima da u pregledniku dobivaju informacije o novim objektima prema vašim kriterijima

1-21 prikaz 96

Prodaje se kuća u Stolivu za hostel ili mini hotel
  • Parkiralište
Ekskluzivna vila na prvoj liniji u Tivtu
  • Pogled na more

Ekskluzivna vila na prvoj liniji u Tivtu

Donja Lastva

  • Sobe 3
  • Površina 138 m2
Investicijski projekt izgradnje kuće u centru Tivta
  • Prijavite se
Sunčan stan površine 62,5 m2 u Tivtu u novoj kući
  • Parkiralište
Mini hotel u Tivtu kao gotov posao s 5 apartmana
  • Pogled na more

                                  


Vrijednost nekretnine u Tivtu


Tijekom posljednjih 10 godina Tivat se nevjerojatno aktivno razvijao zahvaljujući izgradnji modernog pristaništa za super i megajahtu "Porto Montenegro". Smatra se glavnim i jednim od najboljih u pogledu udobnosti i infrastrukture na cijelom Mediteranu, ima platinasti status i predstavlja jahtaško selo s vezovima, restoranima, buticima, bazenima, jahtaškim klubom i vrhunskim nekretninama.

Izgradnja kompleksa Porto Montenegro je bila u vijestima i imala je ogroman utjecaj na cijene i prodaju u Tivtu i Crnoj Gori, posebno u blizini najluksuznije Marine. Dakle, nove zgrade na pješačkoj udaljenosti od njega prodaju se od 2700 eura po četvornom metru i više. Unutar kompleksa-od 4.500 eura. Istodobno, sekundarni stambeni fond pristupačniji je prosječnom kupcu-stanovanje ovdje košta između 1.800 i 2.100 eura po četvornom metru.

Prednosti i nedostaci kupnje nekretnina u Tivtu


Neposredna blizina zračne luke i marine čini mnoge logističke izazove mnogo lakšim za rješavanje, ali neka buka zrakoplova može smetati ljubiteljima tišine.

U Tivtu se zbog prometnog prometa javljaju prometne gužve. Zajednica razvija projekt izgradnje ceste u Budvu s povećanjem broja prometnih traka za 2 puta.

Zbog lavinskog rasta u Tivtu postoji veliki nedostatak komercijalnih nekretnina trgovačko-zabavnog tipa, kao i ureda. Preovlađuju privatne kuće i vile s 3-4 spavaće sobe.

Tivat je prikladan ako tražite priliku kupiti ekskluzivni Penthouse, ljetnikovac s puno spavaćih soba ili vikendicu u šumi u kojoj će zavladati mir i tišina.

Najslikovitiji pogledi na Bokokotorski zaljev pružaju se s visine planina, što dovodi do izbora zemljišta za izgradnju daleko od centra i mora. Od nekih mjesta do centra Tivta automobilom je potrebno 10-15 minuta. Grad se aktivno razvija. Na periferiji se grade gradske kuće i ekskluzivne vile.

Glavna vrsta unutargradskih i regionalnih veza u Tivtu, kao i u cijeloj Crnoj Gori, su autobus i taksi. Osim toga, unutar zaljeva je pogodno kretati se "vodnim tramvajima", prema rasporedu između Tivata, Herceg Novog, Perasta i koji.

U srednjem vijeku Tivat se smatrao" ljetnikovcem "za Kotorsku aristokraciju zbog svog" sunčanog " položaja. Tivat se prostire u podnožju planinskog lanca Vrmac visine nešto više od 700 metara, pa se sunce ovdje pojavljuje prilično rano. Tivat je drugi najsunčaniji dan u Crnoj Gori.

Doslovno 15 minuta vožnje od Tivta nalazi se poluotok Luštica. Najpoznatija turistička mjesta u regiji su Krasići, Donja Lastva, Lepetani i Radovići.

Vrlo je poželjno da je transakcija kupnje i prodaje kuće, stana ili komercijalnih nekretnina u Tivtu i bilo kojoj drugoj regiji Crne Gore provjerena od strane odvjetnika.