Поздрав свима који траже смештај и путују вилама, добродошли у добар живот у утеху, Црна Гора! Знате, нема ништа боље од тога да имате свој комад раја на тако невероватном месту. Зашто се не возите аутостопом са нама? Пошаљите нам е-пошту или кликните на ово слатко мало дугме "затражи више информација". Не устручавајте се, имамо неколико сјајних кућа и вила које само чекају да паметни људи попут вас затраже права на њих.

Хајде сада да разговарамо о суштини ствари. Цене овде у утеху? Па, изненађујуће су приступачне чак и за најлуксузније виле. Просечна цена куће је око 200.000 евра, а виле око 500.000 евра. Ово можда звучи као огромна количина новца, али будите сигурни да ћете добити озбиљан поврат свог труда у овом царству потцењене елеганције.
Дозволите обавештењима да примају информације у прегледачу о новим објектима према вашим критеријумима
Дозволите обавештењима да примају информације у прегледачу о новим објектима према вашим критеријумима

1-20 приказивање 183

Две нове куће у утеху са погледом на море поред плаже
  • У близини мора

                             


Пријатељи моји, поседовање имања у утеху, без обзира да ли волите куће или виле, отвара вам потпуно нови свет. Замислите панорамски поглед на море, свеже маслине из ваше баште, мирно јутро док пијете кафу на својој тераси. Да не спомињем, то је проклето добра инвестиција. Вредност имовине у овом делу шуме непрестано расте и чини се да се ускоро неће успорити.

У самој Утехи-искрено, то је попут уласка на разгледницу. Шармантни градови, импресивна природа, кристално чиста вода. Људи овде су топли и пријатељски расположени, све на дохват руке, као и храна...дозволите ми да вам кажем да су морски плодови нешто о чему вреди писати. И разговарајмо о атракцијама које вреди погледати! Овде расте импресивна Стара маслина стара више од 2.000 година и запањујући Аквадукт Бар. Овде вам сигурно неће бити досадно, то је сигурно.

Што се тиче "нас", ми смо овде агенција са пуном услугом која ће ваше снове о некретнинама претворити у стварност. Помоћи ћемо вам да пронађете свој идеалан дом или вилу, прегледати документе, организовати прегледе...ви то зовете, ми то радимо! Зато немојте бити странац, пишите нам, да видимо какву магију можемо створити у величанственом утеху.

Дакле, букарус, то су све информације о кућама и вилама у утеху. Надам се да ћете уживати у овој идеји колико и ми! Запамтите, све што је потребно је један клик или брза е - пошта, а кључеви ваше виле с погледом на море или удобан дом могу завршити у вашим рукама. Ухватићу те са друге стране! Запамтите, Утеха никога не чека! Хајде да запалимо!