Pozdrav svima! Ako tražite nekretninu u Sutomoru, Crna Gora, onda ste pogodili jackpot. Ovaj mali komadić raja ispunjen je pristupačnim nekretninama od kojih će vam srce zakucati. Ako vam se sviđa, pošaljite nam poruku i mi ćemo vam pripremiti nekoliko lijepih prijedloga.

Razgovarajmo o brojevima, momci. U Sutomoru ćete pronaći širok izbor nekretnina u ponudi, od luksuznih vila uz more do šarmantnih, praktičnih apartmana. Prosječna cijena stana ovdje je oko 1000-1500 eura po četvornom metru, plus ili minus. Vile, pa, koštaju malo više. Ali hej, s pogledom koji oduzimaju dah, vrijedi svaki peni.

                

Dopustite obavijestima da u pregledniku dobivaju informacije o novim objektima prema vašim kriterijima
Dopustite obavijestima da u pregledniku dobivaju informacije o novim objektima prema vašim kriterijima

1-20 prikaz 252

Novi stan u Sutomoru 100 m od pješčane plaže
  • Uz samo more
Novi stan u baru s pogledom na vrt površine 36 m2
  • Parkiralište
Šarmantna kuća u Sutomoru, izvrsna ponuda
  • Namještaj
Navedite pojmove za pretraživanje u gore navedenom obliku za više rezultata ili upit .

                                  


Posjedovanje nekretnine u Sutomoru je poput držanja dobitne lutrijske karte. Ne radi se samo o investicijskom potencijalu, iako je i on prilično solidan. Radi se o kvaliteti života u kojem možete uživati. To je mjesto na kojem se možete opustiti, udahnuti svjež zrak i jednostavno se opustiti. Nema mnogo mjesta na Zemlji koja se mogu usporediti s tim.

Sam Sutomore je prekrasan, kohezivan obalni grad. Postoje zlatne pješčane plaže koje se protežu dokle god pogled seže, a zapanjujuća pozadina crnogorskih planina zaista mu daje dodatni dašak čarolije. A mještani su najprijatnije društvo koje ćete ikada upoznati. Osim toga, ovdje je nevjerojatna lokalna vinska scena. Tko može odoljeti tome?

Što se nas tiče, brinemo se da pronađete nekretninu iz snova. Imamo nevjerojatan tim koji radi danonoćno, spreman vam pokazati najbolje što Sutomore može ponuditi. Ako vas svrbi vidjeti što je dostupno, samo nam pošaljite e-poštu i mi ćemo krenuti. Možemo organizirati posjet bilo kojoj nekretnini koja vam se sviđa kako biste mogli početi zamišljati svoj novi život u prekrasnom Sutomoru.

Pa, nije tako bolno kao što ste mislili, zar ne? Volimo da bude lagan, pristupačan i, što je najvažnije, ljudski. Jer to smo mi, samo ljudi koji pomažu drugim ljudima da pronađu mjesto koje mogu nazvati domom. Dakle, što čekate? Sretni smo što vam možemo pomoći da započnete novo poglavlje u svom životu u Sutomoru. Pošaljite nam poruku i započnimo ovo putovanje pronalaženja kuće!