Добродошли момци! Ако тражите некретнину у прелепом граду Тиват, Црна Гора, дошли сте на праву страницу. Па зашто бисте били негде другде, ха? Наш тим је срећан што вам помаже да пронађете најбоље понуде, Најбоља места и невероватне цене. Успут, не заборавите да нас позовете или напишете поруку да бисте добили још више појединачних понуда, јер ко не воли појединачне опције, зар не?

Ако говоримо о ценама, имовина у Тивату је нека врста мешовитог пакета. Имамо јефтине почетне куће за оне који тек улазе на пут стицања некретнина. Размислите о 2.000-3.000 евра по квадратном метру. Наравно, ако сте циљали луксузну некретнину на обали мора, будите спремни да видите цене од 7.000 евра до запањујућих 10.000 евра по квадратном метру. Али дозволите ми да вам кажем да врсте вреде сваки пени!

                

Дозволите обавештењима да примају информације у прегледачу о новим објектима према вашим критеријумима
Дозволите обавештењима да примају информације у прегледачу о новим објектима према вашим критеријумима

1-20 приказивање 215

Наведите појмове за претрагу у образац изнад за више резултата или упит .

                                  


Власништво над некретнинама у Тивати нису само цигле и малтер. Ради се о улагању у животни стил. Ради се о буђењу сваког јутра с погледом на прелепо Јадранско море или пијуцкању кафе у позадини запањујућег планинског ланца Ловцхен. Осим тога, има одличну обалну климу, а то не значи да нећете уживати у сунчаним плажама и блиставим водама на свом прагу.

Тиват није само град, то је атмосфера. Живот овде је миран и опуштен, али пун богатих искустава. Мештани су добродошли и врло брзо ћете се осећати као код куће. И успут, шта кажете на забавну чињеницу: Тиват је дом луксузне Марине Порто Монтенегро, једне од најбољих на Медитерану. Шик, зар не?

Што се тиче наших услуга, не налазимо вам само некретнине; ми смо ваши пратиоци на овом путовању. Пружамо подршку 24/7, а наше прилагођене услуге креиране су управо према вашим потребама. Па, шта кажете на обилазак приступачних некретнина у Тивату? Још боље, закажите посету са нама како бисте лично осетили шарм Тивата! Апсолутно смо на врху наше игре. Само нас позовите или пошаљите е-пошту када будете спремни да донесете најбољу одлуку у свом животу. Али без притиска, не журите!