Хеј тамо, трагачи за земљом! Овде сте на правом месту ако сањате о свом рајском углу у бару, Црна Гора. Имамо све, од запањујућих погледа до врхунских локација. Али немојмо губити време. Сви бисте заиста требали одмах да нас контактирате и почнете да делујете тако што ћете добити неке ексклузивне понуде за продају земљишта у бару. Нећете знати шта је тамо, напољу док не питате, ха?

Дакле, вероватно се питате: "колико у просеку кошта земљиште у бару?"Па, то је помало као питање колико је дугачак комад ужета. Заиста зависи од локације, величине, врсте и свега осталог, али само да бисмо вам дали приближну цифру, разговарали смо о 50-150 евра по квадратном метру. Имајте на уму да се у некретнинама све може преговарати, посебно када је у питању необрађено земљиште.
Дозволите обавештењима да примају информације у прегледачу о новим објектима према вашим критеријумима
Дозволите обавештењима да примају информације у прегледачу о новим објектима према вашим критеријумима

1-16 приказивање 16

Велико земљиште у Бару са панорамским погледом
  • Поглед на море
Продато је велико земљиште од 1704 м2 у Сутомору
  • Паркинг
Земљиште у бару за покретање посла
  • Учествују
Земљиште у Добра Вода на првој линији мора
  • Поглед на море

              


Зашто бисте поседовали земљу у бару? Па, право питање је зашто то не бисте требали учинити? Упркос свом малом тргу, Бар је величанствена мешавина запањујућих погледа, шармантног старог града и опуштајућих плажа. Поседовање земљишта овде је као да имате златну карту за рај. Да не спомињем, то је једна од најбољих инвестиција, друже. Она се не обезвређује, не троши, не троши. Поред тога, постоји диван осећај слободе када сте краљ или краљица сопственог дела земље.

Треба вам више убедљивости? Хајде да разговарамо о животу у бару. Да ли уживате у буђењу и сусрету са зором изнад Јадранског мора или планинарењу величанственим планинама? У бару можете радити обоје. Клима овде је прави ужитак, са медитеранском топлином и обиљем сунца који ће вас развеселити. Ако се бавите историјом, ту је Стари Бар, стари утврђени град препун фасцинантних прича. Али, хеј, не заборавимо на локалну кухињу из које ћете лизати прсте! Земља у бару може значити и вашу башту са маслинама и цитрусима.

У нашој агенцији све је било усмерено на остварење снова. Покрићемо вас - од проналажења најбољих парцела до вођења процеса куповине. Верујте нам, нећете наћи посвећенији тим лопова који воле земљу, спремни да вам пронађу савршену парцелу. Зато слободно! Контактирајте нас одмах да бисте погледали наше најновије понуде. Запамтите да Приморски пејзаж Бара, Црна Гора, чека вашу пажњу.