Pozdrav svima, tražite li kuće i vile u Đuraševićima, Crna Gora? Pa, imate sreće, jer to je ono što svi radimo! Bez obzira jeste li spremni odmah izvršiti kupnju ili za sada samo pregledavate, nazovite nas ili nam pošaljite e-poštu. Imamo nekoliko nevjerojatnih ponuda koje će vas raznijeti na licu mjesta!

Sada prijeđimo na stvar-cijene. Posjedovanje kuće ili vile u srcu Đuraševića nije jeftino, ali vrijedi svake lipe. U prosjeku dobivate oko 2500 eura po četvornom metru. Ali, hej, ne brini zbog toga! Zapamtite da ulažete mnogo više nego u cigle i žbuku. Također odabirete lokaciju, stil života i atmosferu.
Dopustite obavijestima da u pregledniku dobivaju informacije o novim objektima prema vašim kriterijima
Dopustite obavijestima da u pregledniku dobivaju informacije o novim objektima prema vašim kriterijima

1-8 prikaz 8

                             


Zamislite da imate svoj dio crnogorske rivijere. Možete se ujutro okupati u Jadranskom moru ili popiti lijeni espresso na svojoj sunčanoj terasi, zvuči primamljivo? Pa, ovdje ne mogu posjedovati samo super bogati. Bez obzira planirate li se skrasiti, uložiti ili nabaviti otmjeno mjesto za odmor, posjedovanje kuće ili vile u Đuraševićima može biti vaš izbor!

Đuraševići, u slučaju da niste znali, dragulj je smješten na poluotoku Luštica. To je sigurno malo selo, ali Bože, kako je impresivno. Ima zlatne plaže, kristalno čisto more i netaknutu prirodu. Ne može se zaboraviti ni lokalna hrana - od svježih morskih plodova do jakog crnog vina, domaća kuhinja je ostvarenje gurmanskog sna. Oh, i nemojte me započeti s prekrasnim pogledom na Bokokotorski zaljev!

Nazvati nas je kao pogoditi jackpot! Mi smo pravi profesionalci koji razumiju sve zamršenosti tržišta nekretnina Jurashevichi. Naš tim vam može pomoći u svakom koraku-pregovorima, kupnji, papirologiji, kako god želite. Imate li pitanja? Samo pitaj! Želite vidjeti nekretninu? Pobrinut ćemo se da se to dogodi. Ne bavimo se samo prodajom kuća i vila. Ovdje smo da vam pomognemo pronaći svoj raj u Đuraševićima. Dakle, samo naprijed, odvažite se i kontaktirajte nas. Vaša nekretnina iz snova udaljena je samo nekoliko koraka!