Prijatelji, hvala vam što ste zavirili u naš digitalni kutak, posebno za one od vas koji traže savršene domove i vile u spokojnom Žabljaku u Crnoj Gori. Upravo ovdje imamo lavinu opcija spremnih za vas. Dakle, nemojte biti stranac, ne ustručavajte se kontaktirati nas za dodatne prijedloge za zatvaranje naših domova i vila. Samo smo nekoliko koraka od pronalaska smještaja iz snova u Žabljaku.

Sada prijeđimo na stvar, na brojeve. U prosjeku, cijena kuće ili vile u Žabljaku može biti između 100.000 i 300.000 eura. Sve ovisi o veličini, lokaciji, sadržajima i svemu ostalom. Naravno, možda zvuči cool, ali vjerujte mi, spokoj i čista ljepota okoliša opravdavaju svaki peni. Dakle, ako imate novca, zašto ne biste uložili u nekretninu savršenu za tražitelje utjehe poput vas?
Dopustite obavijestima da u pregledniku dobivaju informacije o novim objektima prema vašim kriterijima
Dopustite obavijestima da u pregledniku dobivaju informacije o novim objektima prema vašim kriterijima

1-20 prikaz 29

Nova drvena kuća u Žabljaku za odmor ili iznajmljivanje
  • Parkiralište
Prodaje se kuća u Mezdu 1+2 90m2
  • Parkiralište
Prodaje se kuća u Mezdu 1+2 90m2

Žabljak

  • Sobe 0
  • Površina 90 m2
Projekt kuće u izgradnji na prodaju u Borje
  • Parkiralište
Topla obiteljska kuća 102 m2, 1+3 u kovačkoj dolini
  • Parkiralište

                   


Posjedovanje kuće ili vile u Žabljaku više je od pukog preseljenja u nekretnine. To je izvanredna promjena načina života. Zamislite da pijete jutarnju kavu s pogledom na dugotrajnu maglu iznad zelenih brežuljaka prekrivenih mahovinom, zvuči kao san Instagrammera, zar ne? Ili ste možda tip osobe koja voli mirne večeri u kući uz meko pucketanje kamina kao pozadinsku glazbu. Što god bilo, to je personificirani Svijet. Posjedovati nekretninu ovdje znači prigrliti prirodu u punom sjaju i oprostiti se od užurbane betonske džungle.

Oh, I Žabljak nije samo pjenasti cappuccino i slikovite doline. Od slikovitih pješačkih staza, snježnih vrhova za ljubitelje zimskih sportova do Nacionalnog parka Durmitor pod zaštitom UNESCO-a, ovdje je sve što vam treba za opušten i avanturistički način života. I Hej, tu se ne završava, svratite u bilo koju lokalnu konobu, popijte čašu rakije i izađite s nekoliko mještana koji su postali dugogodišnji prijatelji. Topla i gostoljubiva priroda stanovnika Žabljaka doista je nešto drugo!

Pa, zašto ste nas izabrali za svoje pomoćnike u prometu nekretninama? Pa, osim našeg nenadmašnog lokalnog znanja, ponosni smo što vam olakšavamo pronalazak savršenog doma u Žabljaku. Imamo tim neumornih stručnjaka koji se brinu da dobijete najbolje ponude bez naprezanja. Dakle, zaboravite na nepotrebnu papirologiju i skakanje obruča. Umjesto toga, razmislite o vrućem kakau pored vašeg novog kamina dok mjesec viri kroz njega. Kontaktirajte nas za vrhunski obilazak naših kuća i vila.

Ukratko, smatrajte nas svojim zlatnim mostom do bajkovitog načina života u Žabljaku. Brzi telefonski poziv i krenut ćemo na posao, odabrati svaki kamenčić i pročešljati svaki kutak kako bismo pronašli savršenu opciju za vas. Dakle, sjednite, opustite se i pustite nas da radimo svoj posao! Ne ustručavajte se kontaktirati nas i mi ćemo za vas odabrati raj u Žabljaku.