Bok, vidim da tražite kuću ili vilu u prekrasnom Petrovcu, Crna Gora. Ne mogu te kriviti! Od osunčanih morskih obala do rustikalnog planinskog krajolika, ovo mjesto ima sve. Sada, ako ste vidjeli neke nekretnine o kojima ste uzbuđeni, ali želite još više, imam dobre vijesti-Naša agencija ima još prijedloga koji će vas oduševiti! Samo nas kontaktirajte i mi ćemo vam reći o najboljim kućama i vilama koje Petrovac može ponuditi.

Dakle, vjerojatno vas zanimaju cijene, zar ne? Pa, u prosjeku će vas vila u Petrovcu koštati oko 250-300 tisuća eura. Etiketa je malo teška, zar ne? Ali zapamtite da govorimo o kućama koje su pune karaktera i nalaze se u raju. Ako vam kuća više odgovara u stilu, gledate nešto između 70 i 150 tisuća eura. Naravno, to nije sitnica za džeparac, ali za komad Petrovca mnogi su spremni platiti takvu cijenu.
Dopustite obavijestima da u pregledniku dobivaju informacije o novim objektima prema vašim kriterijima
Dopustite obavijestima da u pregledniku dobivaju informacije o novim objektima prema vašim kriterijima

1-14 prikaz 14

Dvije kuće u Petrovcu 400 m od mora
 • Balkon
Dvije kuće u Petrovcu 400 m od mora

Petrovac na moru

 • Sobe 7
 • Površina 186 m2
Moderna lijepa vila u Petrovcu uz plažu Lučica s velikim vrtom
 • Uz samo more
Trokatna vila u Petrovcu s pogledom na more
 • Namještaj
Trokatna vila u Petrovcu s pogledom na more

Petrovac na moru

 • Sobe 6
 • Površina 217 m2
2 kata vila za prodaju u Петроваце
2 kata vila za prodaju u Петроваце

Petrovac na moru

 • Sobe 0
 • Površina 217 m2
Kuća u Budvi, sa bazenom, u blizini plaža Drobni Песак
 • Pogled na more
Vila sa bazenom u Rezevici na 100 metara od mora
 • Balkon
Vila sa bazenom u Rezevici na 100 metara od mora

Rijeka Rezevici

 • Sobe 5
 • Površina 230 m2

                        


Dopustite mi da vam kažem da je ovdje imati dom više od mjesta za opuštanje. To je poput posjedovanja djelića Raja upravo ovdje na zemlji. Bilo da se radi o rustikalnoj kući ili otmjenoj vili, ne kupujete samo nekretninu, već način života pun mira i zadovoljstva. Osim toga, budimo iskreni, imali biste ozbiljna prava hvalisanja svojih vršnjaka da posjedujete dom na tako slikovitom mjestu.

Usput, o Petrovcu, ovo mjesto je nešto posebno! To je mali obalni grad s velikim srcem i dušom. S populacijom od nešto više od tisuću ljudi, šapće o mirnom životu i ležernom šarmu. Ali ne dopustite da vas Veličina zavara, Petrovac je preplavljen uzbuđenjem. Od stoljetnih tvrđava do prekrasnih šljunčanih plaža, ovo je pravo remek - djelo ljepote. Oh, i hrana? Ukusno! Lokalni plodovi mora, svježi s Jadrana, natjerat će vas da ih poželite u roku od nekoliko sekundi.

Sada vas naša agencija može pokupiti! Imamo impresivan popis kuća i vila, tako da ćete biti razmaženi izborom. Jeste li spremni zaroniti u ovaj mediteranski San? Zatražite naše najave, zakažite posjet, dopustite nam da vam pokažemo zašto Petrovac može postati vaš vlastiti raj.

Dakle, prilično je to to. Jeste li zainteresirani za sljedeći korak? Onda stavimo ovu emisiju na turneju! Nazovite nas ili pošaljite poruku i odmah ćemo vam se javiti! Uživajte u ostatku svog dana, vi ste gusar nekretnina i sjetite se da je vaša kuća iz snova u Petrovcu udaljena samo nekoliko koraka!

Sad ću se vratiti na posao, ukloniti žargon, ispraviti gramatiku i prilagoditi tekst vama. Sve je to dio službe, prijatelju. Možda sam oštar u izrazima, ali kada su u pitanju vaši snovi o nekretninama, jamčimo točnost i profesionalnu uslugu.